można nic nie robić tylko łazić po mieście i oglądać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Fap Fap napisał/a:
Gdzieś przewinęło się stojące na boku Porsche, w porównaniu do tego co widzieliśmy na filmiku Porsche jest całkiem "zwykłem" samochodem.
Akurat Porsche Panamera(stoi na poboczu) jest trochę zwyczajnym autem, ale 911 Gt3 to dla mnie wysoka półka super samochodów(startuje pod koniec z przejścia obok skutera).......
@homeless Zapewniam, cię, że w centrum poza taksówkami i autobusami mało co jeździ, bo wprowadzili zajebiste opłaty za wjazd do centrum i nikt nie jeździ. Nie chciałbym takimi autami się w GB bujać, miasta zakorkowane człowiek się tylko wkurwia, a na autostradzie strefowe/odcinkowe fotoradary, więc nie wystarczy zwolnić tylko przy radarze, a cały odcinek trzeba przejechać ze średnią prędkością dozwoloną, poza tym asfalt z kamieni i przy 100 km/h już opony zagłuszają silnik.
//tak tak żal mi dupę ściska
//tak tak żal mi dupę ściska
I skąd oni na to hajs mają? W Londynie byłem dwukrotnie, pod galeriami handlowymi to nie wiesz gdzie patrzeć, czy na dupy, czy na fury, bo jednego i drugiego od groma.
hmm. Mieszkam w Londynie i Anglicy mają tendencję do inwestowania w fury, nie kupują luksusowych domów nie kupują jebanych figur do ogrodu, tak właściwie w ogródkach jest syf u nich bo są leniwi, lecz pakują całą kasę w jak najbardziej zajebisty samochód. Pod zwykłym szeregowcem w Greenwich może stać R8 albo inny super-samochód.
ale trzeba byc gimbusem zeby sie tak podniecac samochodami,
To, że Porsche jest dużo nie znaczy, że ustępuje w osiągach. Osiągi niejednego supercar'a Porsche są lepsze niż niektórych przejeżdżających tu na filmiku. Porsche i Bugatti to najlepsze VW.
Za tego fioletowego SLR właściciel powinien pójść do więzienia! Toż to skandal tak pomalować takie auto..
l_witek napisał/a:
Trzeba mieć mikroskopijnego penisa żeby jeździć po mieście super samochodem...
a ja uważam, że trzeba miec przede wszystkim pieniądze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów