Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PSY należy truć! stwarzają zagrożenie i brudzą! jak ktoś dba o psa i pilnuje będzie żyć reszta z telefonem w łapie niech patrzy jak kundel się męczy i sra krwią pod siebie! i bezdomne psy niech zdychają
truć to należy takich lamusów jak ty popierdoleńcu, chętnie wyjebałbym ci w twój durny pusty łeb kretynie
ostatnio coraz częściej sie słyszy o pojebach męczących psy, mam nadzieję że kiedyś przypadkiem cie trafie pojebie
truć to należy takich lamusów jak ty popierdoleńcu, chętnie wyjebałbym ci w twój durny pusty łeb kretynie
Chuja byś mu zrobił.
PSY należy truć! stwarzają zagrożenie i brudzą! jak ktoś dba o psa i pilnuje będzie żyć reszta z telefonem w łapie niech patrzy jak kundel się męczy i sra krwią pod siebie! i bezdomne psy niech zdychają
Dokładnie. Podpisuję się obydwiema rękami. Dobry pies to martwy pies.
kurwo cwana chetnie, zabralbym cie do lasu i pokazal jaka jest definicja bolu. wszyscy siebie warci zyciowe porazki.
koty truc lepiej, one zabijaja wiekszosc zwierzat dla sportu. Przyczyniaja sie do wyginania gatunkow. Jedna zagryziona dziewczynka nie sprawi ze ludzkosc wyginie, ale koty przyczyniaja sie do wyginiecia innych zwierzat
Jakbyś otruł mi psa to byś rzygał jelitami i gównem kupo gówna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów