Jeśli chodzi o ciesielstwo jako praktyke a np. techniki odbróbki drewna jako nauke to
byłbym za tym, zeby te dwa aspekty sie przeplatały. Zgodze sie z systemem wag
dla badan etc. zeby posadzic pseudonaukowe kierunki jak marketing tam gdzie ich miejsce.
@Caramon co masz na myśli przez rozdział umiejętności praktycznych i nauki?
Jeśli chodzi o ciesielstwo jako praktyke a np. techniki odbróbki drewna jako nauke to
byłbym za tym, zeby te dwa aspekty sie przeplatały. Zgodze sie z systemem wag
dla badan etc. zeby posadzic pseudonaukowe kierunki jak marketing tam gdzie ich miejsce.
Nauka, do której nawiązujesz, to materiałoznawstwo i jej elementy są na kierunkach praktycznych. Tak samo jak matematyka jest powiązana z marketingiem
Swoją drogą po co baby farbują te włosy i to jeszcze na jakieś durne kolory. Łazi potem czerwone, srebrne, albo nie wiadomo jakie czupiradło i koleżanki jej mówią, że pięknie wygląda, a tu 3 włosy na krzyż. Miałem kiedyś pracownicę co nigdy w życiu nie farbowała włosów... miała warkocz grubości pięści po dupę, jak rozpuściła włosy to sięgały jej do kolan... po prostu 150% kobiecości. Inna pracownica powiedziała mi kiedyś, że tamta z warkoczem to włosy ma nawet ładne, ale kolor nieciekawy, sama miała k***a miedziane kudły farbowane 1500 razy w liczbie 5 nad czołem i kilkunastu w kitce...
Prawdziwa kobieta będzie wyglądać dobrze nawet łysa czy z krótkimi włosami. Zazwyczaj te które z ryja się nie prezentują zbyt dobrze, czy wręcz męsko, muszą mieć długie włosy by czymś nadrobić. Ja osobiście uwielbiam kolorowe włosy, kurwa nawet zielone czy niebieskie. Jak laska wszystko zrzuci, jedyne co zostaje to włosy i może tapeta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów