Osobiście mi się podoba, koleś robi dobre psycho track'i. Kumple mówią, że jestem pojebany : )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Osobiście mi się podoba, koleś robi dobre psycho track'i. Kumple mówią, że jestem pojebany : )
Niezłe! Leci piwko!
o kurwa jestem pojebany również
Greadius napisał/a:
Polecam jego dwa albumy "Nothing Else" i "Ask the Dust", często słucham na noc : )
Na "dobry sen" ma się rozumieć?
wszyscy jesteście pojebani!
moderator kalosz
moderator kalosz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów