📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
do tematu o muzyce sie nadaje. Ogolnie to calkiem niezle
Boskie!!!! Przerabiam to sobie na dzwonek do telefonu Szkoda że można dać tylko 1 piwo za wstawkę ;D
i mają racje chłopaki ;P
kurde , ja to jednak w innym swiecie żyję :/
musiałam poszukać "katariny perrovnej" w necie, zeby oryginału posłuchać, nie znalam tego wcześniej.
ale musze przyznac, ze chłopaki wymiatają...
musiałam poszukać "katariny perrovnej" w necie, zeby oryginału posłuchać, nie znalam tego wcześniej.
ale musze przyznac, ze chłopaki wymiatają...
Moja luba od wczoraj nie może zapomnieć o tej wersji Przeróbka na dzwonek telefoniczny oczywiście już miała miejsce. Wydaje mi się, że jesteśmy świadkami nowego Jozina
i wodka, wodka, wodka.
Jurrrne chlopaki, czerrrrwone pychy
i wodka, wodka, wodka.
orietnuje sie moze ktos czy ta czworka nagrala cos wiecej ? prosze napisac, najlepiej na priv
prze zajebiste, chlopaki z ukrainy żodza
bardziej szczere i artystyczne swojej twórczości niż oryginał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów