jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Czy ja dobrze widzę ze na samym końcu filmu ksiądz odprawia nad nim egzorcyzm i macha krzyżem ?
To jest bardziej hard od większości pociętych paluszków, które znajdują się w tamtym dziale.
fejk, widać że po skoku się ruszał a nawet próbował wstać. pewnie go dobili
bdn,
już nie przesadzaj!!! tak w ogóle to gender jesteś??? Sądząc po tym że to według ciebie ma iść na harda to chyba tak!!! Zniewieściały pedał, który nie potrafi wybrać płci przy rejestracji!!!!
już nie przesadzaj!!! tak w ogóle to gender jesteś??? Sądząc po tym że to według ciebie ma iść na harda to chyba tak!!! Zniewieściały pedał, który nie potrafi wybrać płci przy rejestracji!!!!
Łoś został zabity, a ekran przycięty.
ładnie się popierdoliło na tym świecie nawet łosie nie dają sobie rady.............
stara mu się z ciapatym puściła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów