jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
spadochron mu się nie otworzył
Łoś skaczący z budynku...
No kurwa, internet wszedł właśnie w nową erę..
Łoś skaczący z budynku.
Łoś skaczący z budynku...
No kurwa, internet wszedł właśnie w nową erę..
Wyrzucili mnie z pracy pierdole takie życie, jestem dyskryminowany za bycie łosiem phi <skacze>
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Kurwa szkoda mi go Pewnie biedy wziął kredyt na mieszkanie z żoną. Spłacali go razem aż nagle ta suka się puściła na lewo a Łosiu został sam. Dzieciaki głodne w domu najstarsza córka idzie w ślady matki, syn ćpie .On na budowie pewnie zarabia mało (każdy wie jak mało zarabiają na budowie łosie) I do tego ten jebany kredyt. Komornik przyszedł zabrał telewizor , komputer , meble aż w końcu Łosiu musiał oddać dom. Potem się Kurator dziciakami zajął i do domu dziecka zabrał. Ten zapewne zaczął ostro pić aż nie wytrzymał i skoczył. Ale cóż poradzić ... ciężkie życie
Bo prawda jest taka, że łosie to najgłupsze leśne zwierzęta, które same pchają się pod lufę
W dodatku mają niesmaczne mięso
W dodatku mają niesmaczne mięso
It's a bird. It's a plane. It's Super Moose!
youtube.com/watch?v=84O419T8PJ0&list=PLL_n8QkSWQhQfoN1ljK6kOtArUv8...
youtube.com/watch?v=84O419T8PJ0&list=PLL_n8QkSWQhQfoN1ljK6kOtArUv8...
Sułtan kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów