📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
żmij napisał/a:
Wszystkie osoby są śmiertelne.
@up
'nie było ofiar smiertelntch' a łoś to co...
Ja myślałem że autostrady są takie drogie właśnie przez te zabezpieczenia anty łosiowe, ale jak widać i w tym aspekcie fuszerka.
Teraz gosciu ma troche chujowo bo stracil auto, firma ubezpieczeniowa zanizy szkode, dostanie grosze i ogolnie trauma hehe
janlew napisał/a:
Co to ma do rzeczy? Przy AC też bierzesz winę na siebie, i tracisz zniżki.
Polecam doczytać OWU u swojego ubezpieczyciela (jeśli takowe AC posiadasz).
Jeśli zaś nie - Twój głos niczego nie wnosi do dyskusji, więc
Attero132 napisał/a:
Ja myślałem że autostrady są takie drogie właśnie przez te zabezpieczenia anty łosiowe, ale jak widać i w tym aspekcie fuszerka.
Akurat A1 nie jest droga
To też Ci niczego nie gwarantuje. Jak byś przeczytał polisę przed jej podpisaniem to byś wiedział.
xXx5226 napisał/a:
To też Ci niczego nie gwarantuje. Jak byś przeczytał polisę przed jej podpisaniem to byś wiedział.
kolejny mądry...
No wyobraź sobie, że nawet czytałem... Ba! Nawet kiedyś w podobnej sytuacji wykorzystałem warunki OWU określone przez mojego ubezpieczyciela oraz ścieżkę prawną aby dopilnować TU, które likwidowało szkodę z ubezpieczenia autocasco - aby skutecznie wystąpiło do "współsprawcy szkody" z tzw. regresem... Skuteczny regres spowodował, że - mimo iż od wypadku z psem i dzikim zwierzem ( w tym samym roku w odstępie paru miesięcy) minęło parę lat - opłaca mi się ciągle płacić AC na mój 12-letni samochód. Jestem jeszcze do przodu na 2-3 lata.
Rzecz jasna - podwyższenia składki nie było
Nie dość że na tych autostradach ciągle same barany za kierownicą, to jeszcze łosie popierdalają po drodze.
A tak serio, to kurwa co w tym kraju jest nie tak, że byle jakieś kurwa zwierze potrafi i może sobie wleźć i łazić środkiem autostrady a nie potrafi znaleźć wyjścia ???
A tak serio, to kurwa co w tym kraju jest nie tak, że byle jakieś kurwa zwierze potrafi i może sobie wleźć i łazić środkiem autostrady a nie potrafi znaleźć wyjścia ???
W republice bananowej to faktycznie bolesny cios w status społeczny i materialny. W kraju cywilizowanym - rzecz nabyta.
A pelikany dalej łykają, że to z Polski
Jak w Polsce nie ma łosi. To najpewniej USA albo Kanada.
Coffey napisał/a:
A pelikany dalej łykają, że to z Polski
No, a facet na drugim zdjęciu, to dla hecy założył ubranie z napisem STRAŻ.
pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81o%C5%9B_euroazjatyckiWyst%C4%99powanie_i_siedlisko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów