📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
rutko83 napisał/a:
Nie było osób śmiertelnych
Wszystkie osoby są śmiertelne.
Dobra nie było OFIAR oprocz łosia
Auto rozjebane i odszkodowania z ubezpieczenia nie będzie?
Coś tam można się posądzić, a w przypadku autostrady czy drogi szybkiego ruchu, nawet i coś ugrać. Tam na serio nie powinno być łosia. Nic się nie należy tylko jeśli stał znak uwaga łosie.
bakus1233 napisał/a:
Auto rozjebanene i odszkodowania z ubezpieczenia nie będzie?
janlew napisał/a:
Coś tam można się posądzić, a w przypadku autostrady czy drogi szybkiego ruchu, nawet i coś ugrać. Tam na serio nie powinno być łosia. Nic się nie należy tylko jeśli stał znak uwaga łosie.
A o czymś takim jak "autocasco" słyszeli?...
głest napisał/a:
A o czymś takim jak "autocasco" słyszeli?...
Nie każdy sobie takie coś opłaca
bakus1233 napisał/a:
Auto rozjebane i odszkodowania z ubezpieczenia nie będzie?
janlew napisał/a:
dobry prawnik i nawet znak uwaga łosie nie uchroni zakładu ubezpieczeniowego od wypłaty .
miałem kiedyś bliskie spotkanie z dzikiem. cały prawy bok auta uszkodzony. był znak uwaga zwierzęta.
najpierw koło łowieckie odmówiło, później zarządca drogi. poszedłem do prawnika, kilka pism, jeden pozew i nawet sprawy nie było.
skasowane, zapłacone.
Co to ma do rzeczy? Przy AC też bierzesz winę na siebie, i tracisz zniżki. Jeśli się nie chce brać winy na siebie, trzeba wystąpić o odszkodowanie od zarządcy drogi, lub lasów państwowych, zależnie od okoliczności. Jeśli nie uznają, to do sądu. Dopiero po porażce, można se skorzystać z tego co tam kto ma: AC, pożyczki od taty, kumpla blacharza lub złomowiska.
andrzejrobert75 napisał/a:
A Ibisz?
Ibisz jest jak Benjamin Button, coraz młodszy. Umrze jako niemowlę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów