📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Micaah napisał/a:
Jak obiecałem, o dzikach się spodobało, więc wrzucam.
Oto Łoś.
Obiecaj teraz, że usuniesz konto na Sadisticu. Nikomu się nie spodobało, jak durnie z małymi mózgami i kompleksem małego kutasa strzelają dla zabawy do zwierząt.
tranzystor napisał/a:
Nikomu się nie spodobało, jak durnie z małymi mózgami i kompleksem małego kutasa strzelają dla zabawy do zwierząt.
Dlatego po strzeleniu do takiego łosia albo dzika, trzeba go potem oprawić i wpierdolić, nie będzie, że dla zabawy, tylko do jedzenia Tak jak ze świnią czy krową, które z takim smakiem zjadamy (w sumie świnia czy krowa a dzik i łoś to na to samo wychodzi), pośrednio je uśmiercając z jedyną różnicą, że zamiast pociągać samemu za cyngiel ktoś inny w naszym imieniu podcina im gardło.
tranzystor napisał/a:
Obiecaj teraz, że usuniesz konto na Sadisticu. Nikomu się nie spodobało, jak durnie z małymi mózgami i kompleksem małego kutasa strzelają dla zabawy do zwierząt.
Co, kurwa???
Trzy filmy są zupełnie o czym innym, tylko na dwóch ludzie w ostatniej sekundzie strzelają do próbujących ich zajebać łosi, a ty coś pierdolisz o małych kutasach?
Może jako rasowy tranzystor obetnij swojego, bo na niego nie zasługujesz.
ci goście z 3 i 4 filmu pedały wszędzie się wpierdolą , łoś był na swoim a zjeb go zastrzelił żeby ich tak na podwórku ktoś podziurawił
Czy was doszczętnie popierdoliło? Po pierwsze łosie są bardzo agresywne, po drugie w chuj wielkie i niebezpieczne. Widać że ludzie często jeżdżą po lasach i niejednokrotnie spotykali te zwierzęta (stąd posiadanie broni palnej). Nie strzelali dla zabawy a w obronie swojego życia ale wielcy internetowi herosi dojebaliby tym łosiom pięściami tak sądzę.
Zero pojęcia o życiu jebane gimbusy, siedzicie przed tymi komputerami i nie macie pojęcia ile jest warte wasze życie szczególnie dla innych i jak bardzo łatwo jest je stracić że o zdrowiu nie wspomnę.
I nie pierdolcie że nie powinni po lasach chodzić/jeździć bo od tego kurwa las też jest.
Zero pojęcia o życiu jebane gimbusy, siedzicie przed tymi komputerami i nie macie pojęcia ile jest warte wasze życie szczególnie dla innych i jak bardzo łatwo jest je stracić że o zdrowiu nie wspomnę.
I nie pierdolcie że nie powinni po lasach chodzić/jeździć bo od tego kurwa las też jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów