18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
DR_DRE 2012-05-30, 21:25 21
Zapomniałeś dodać, że jego zespół nazywa się "System of the Tourette"
Zgłoś
lukaszchyzy 2012-05-30, 21:35 29
w końcu mi się ten utwór podoba

: D
Zgłoś
X................8 2012-05-30, 21:37 84
Nie dość że śpiewa to jeszcze beatbox'uje i dyryguje.
Zgłoś
bartnik1 2012-05-30, 21:59 7
Lepiej wali miesem niz czarni raperzy - u niego to schorzenie a u nich niedorozwój....
Zgłoś
Spartiata 2012-05-30, 22:29 4
Faktycznie lepsze od oryginału!
Zgłoś
Ravager 2012-05-30, 23:42 1
Hm... A niech zrobi cover Nirvany i jej kawałka "Tourette's" - to będzie TOURETTCEPCJA!
Zgłoś
topek13 2012-05-30, 23:50
kurde myślałem że nie ma chuja żebym się przy tym zaśmiał troszkę nie wypada... ale nie wytrzymałem przy fuck i beatboxie xd
Zgłoś
BureX 2012-05-30, 23:52 2
lukaszchyzy napisał/a:

w końcu mi się ten utwór podoba

no chyba Cię pojebało...
Zgłoś
RmX 2012-05-31, 0:03 1
R.E.M. - Losing My Religion (Tourette remix)
Zgłoś
Portnoy 2012-05-31, 0:10
That was just a dream,just a (fucking) dream,just a dream i na koncu fucking ass! super.Gosc widac ze sie morduje ale dal rade calosc zaspiewac.

To Live Forever
Zgłoś
Tuiq 2012-05-31, 0:12 3
I tak zajebiście śpiewa.
Zgłoś
Jeadong 2012-05-31, 0:17 1
U nas w Polszy większość społeczeństwa ma zespół Tourette'a
Zgłoś
Coliber 2012-05-31, 0:21 1
Gość nigdy nie będzie musiał się martwić, że nie ma zespołu
Zgłoś
jarekddz 2012-05-31, 0:21 3
nagrajcie się na video i odsłychajcie.. zobaczycie jakie macie zjebane głosy, a gość ma mały talent ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów