...natomiast Fabia R5 nie wykręci dobrego czasu na tym odcinku. Załoga: Rosjanie. Lokalizacja: Norwegia. FIA ERC Junior Championship.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca zrobił najlepsze co można było. Szacun. Gdyby zajebał w te łosie to wpadając do środka przez przednią szybę zabiłyby osoby będące w środku.
Jako że loaloa, czy jak tam cweluchowi na imie, penetruje się z kolegą. "Otusz" oświadczam że cebulowa polandia przerabia takie łosie na kiełbasy.
"Zamiast czekać na przyjazd weterynarza, postanowił skorzystać z okazji. Natychmiast powiadomił stryja, który miał znajomego rzeźnika. W końcu rzadko kiedy trafia się cały jeleń. Mężczyźni załadowali martwe zwierzę do samochodu i na własną rękę „zutylizowali”. Zamienili martwego jelenia w kiełbasę i inne produkty spożywcze, a potem rozdali znajomym. Na szczęście nikt się nie zatruł, ale istniało spore niebezpieczeństwo, że ktoś mógł umrzeć. "
natemat.pl/96459,weterynarze-i-mysliwi-przestrzegaja-przed-jedzeniem-p...
Tak wiec polaki cebulaki nie są lepsze
"Zamiast czekać na przyjazd weterynarza, postanowił skorzystać z okazji. Natychmiast powiadomił stryja, który miał znajomego rzeźnika. W końcu rzadko kiedy trafia się cały jeleń. Mężczyźni załadowali martwe zwierzę do samochodu i na własną rękę „zutylizowali”. Zamienili martwego jelenia w kiełbasę i inne produkty spożywcze, a potem rozdali znajomym. Na szczęście nikt się nie zatruł, ale istniało spore niebezpieczeństwo, że ktoś mógł umrzeć. "
natemat.pl/96459,weterynarze-i-mysliwi-przestrzegaja-przed-jedzeniem-p...
Tak wiec polaki cebulaki nie są lepsze
Cytat:
Kierowca zrobił najlepsze co można było. Szacun.
a co miał innego zrobić jak nie ominąć - wrzeszczeć jak baba i puścić kierownicę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów