Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tajgą, tundrą i producentem talerzy.
W tych wszystkich losowaniach powinien być koszyk z drużynami, które zaczynają każdy mecz z 3 golami przewagi i mają nieograniczoną liczbę zmian. Wtedy każda grupa losowałaby takiego grupowego łamagę i od razu faza grupowa byłaby ciekawsza w każdym turnieju. Normalna drużyna w meczu z łamagą mogłaby zaprezentować całą ławkę rezerwowych, zawodnicy mogliby popisywać się wymyślnymi akcjami, a i nasza reprezentacja mogłaby sobie poszaleć, zdobyć fajne koszulki, autografy.
Powinni w ogóle grać 22 vs 11 żeby było fair.
kurwa polska ma tam okolo 70 miejsca w rankingu fifa (nie chce mi sie sprawdzac ) chodzi mi o to ze np top 1 hiszpania nigdy nie grala z sanmarino i druzynami na jej poziomie a pkt zbiera tylko na ,,godnych'' rywalach, natomiast polska ma sporo nabitych pkt na san marino ktore na dzien dzisiejszy nawet nie ma selekcjonera , ciekawe jakie polska miala by miejsce gdyby nie te mecze hah
Akurat Hiszpania co najmniej cztery razy grała z San Marino bo dwa razy mieli ich w grupie eliminacyjnej. Pamiętam ich mecze o punkty z Liechtensteinem, Litwą, Estonią itp rzeczywiście grają z samymi kozakami
Dobre
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów