18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
dertaz 2018-05-17, 10:47 6
Swego czasu większe przekręty widziałem na urodzinach intermarche, pełno ludzi na losowaniu, a koleś prowadzący brał sobie losową osobę z widowni do sprawdzania, ta losowa osoba to zawsze rodzinna kogoś ze sklepu była. Wyciągał jakieś nazwisko a czytał już ustalone wcześniej, pracownicy mówili jaką nagrodę chcą. Nikt się nigdy nie połapał z widowni złożonej z samych prawie emerytów. Wszystkie najlepsze nagrody szły dla rodzin tam pracujących, wiem bo sam dwa razy odbierałem rower i mikrofalę, hehehe.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-17, 11:09 11
@up ależ to piękne polskie tradycyjne zachowania. Oszukiwanie i złodziejstwo
Jak w tv mówią o łapówkach wśród polityków to pewnie wyzywasz ich od kurew złodziei?

Pani ma już niezły fanklub na google mapach w komentarzach do sklepu

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
dertaz 2018-05-17, 12:16 4
Pretty women, właścicielka to Katarzyna Gapik, jest jeszcze jej profil prywatny na FB, bo firmowy już znikł. To prawdopodobnie ona osobiście losowała. Co ciekawe w PL są przynajmniej trzy sieci sklepów odzieżowych o tej samej nazwie, nie związane ze sobą, plus parę innych usług np. kosmetyczne, fryzjerstwo o zakładach o takich samych nazwach. Moim zdaniem ten sklep nie należy do sieci, jest to całkowity samodzielny sklep, prawdopodobnie nazwa w PL nie jest zastrzeżona.
Zgłoś
JuliuszPotencjał 2018-05-17, 13:47 5
i jeszcze jakby ktoś miał wątpliwości, to szczęśliwa zwyciężczyni różowego sweterka jest oczywiście znajomą pani Katarzyny Gapik
Zgłoś
sqara 2018-05-17, 14:59 9
To już on jest bardziej wiarygodny

Zgłoś
b................3 2018-05-17, 15:07 1
JuliuszPotencjał napisał/a:

i jeszcze jakby ktoś miał wątpliwości, to szczęśliwa zwyciężczyni różowego sweterka jest oczywiście znajomą pani Katarzyny Gapik

Skąd taka informacja? Tzn wcale mnie to nie dziwi, ale masz jakiś dowód?
Zgłoś
~Velture 2018-05-17, 15:56 5
Hahahahahaha usunęli stronę sklepu z FB nawet hahahahahaha

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Grze 2018-05-17, 18:28
Co za rura !!
Zgłoś
s................d 2018-05-17, 20:52
Kurwa ... moje miasto
Zgłoś
htp 2018-05-17, 23:17
Sądu pytanie w Kościanie.
Zgłoś
Noside 2018-05-18, 2:31
Nioch nioch. Jadę do niej, wiozę angaż do multi-lotka.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
GranatPL 2018-05-18, 15:13 3
Guglowanie wyrzuca bardzo ciekawe wyniki

Zgłoś
jbone 2018-05-18, 22:19
na fejsie łatwo ją znajdziecie(patrzcie na kolczyki na zdjęciu i na filmie) jak zobaczycie info z posta powyżej.ja już posłałem jej pozdrowienia.
Zgłoś
barszczzuszkami 2018-05-19, 17:37
Ale żenujące to jest
Zgłoś
dantee 2018-05-20, 14:31
na fejsie łatwo ją znajdziecie(patrzcie na kolczyki na zdjęciu i na filmie) jak zobaczycie info z posta powyżej.ja już posłałem jej pozdrowienia. Znając Ciebie, to pewnie dał byś się wyruchać, za różowy sweterek..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów