Nie ma to jak uczciwe losowanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ona jest głupsza razem z nagrywającym od ludzi biorących udział w tych konkursach że to wrzucili w neta. Smiechłem nawet. Jakiś link do fanpage bo musi być kolorowo?
magia kurwa!
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Biedota i nie tylko intelektualna. Jak muszą ściemniać z takimi nagrodami jak "różowy sweterek" (wart pewnie pindziesiont złoty w detalu) to niezłą muszą biedę mieć w tym sklepie.
garota napisał/a:
Biedota i nie tylko intelektualna. Jak muszą ściemniać z takimi nagrodami jak "różowy sweterek" (wart pewnie pindziesiont złoty w detalu) to niezłą muszą biedę mieć w tym sklepie.
..pisiont zlotych...tyle prawdopodobnie jest warty ten sweterek. Pindziesiont zlotych ...to raczej shetland Pozdro dla kumatych
Już ja bym to lepiej ściemnił wrzucając do środka kartki z 2 nazwiskami aby nie było widać jak w łapie trzymam los.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Troche słaby pomysł mogł byś wyciągnąć to samo nazwisko dwa razy
Pretty woman pretty men. Akcja mało nagłośniona z tego co widziałem. Szkoda, ludzie szybko zapomną.
O kurwa, już wiem kto wyłania zwycięzców Eurowizji.
Nie jeśli w naczyniu byłyby tylko dwa losy
TEERRAZ napisał/a:
@up
Troche słaby pomysł mogł byś wyciągnąć to samo nazwisko dwa razy
Nie jeśli w naczyniu byłyby tylko dwa losy
Pewna zakochana para, postanowiła uprowadzać, torturować i zabijać nastoletnie dziewczyny.filmowyjanusz.wordpress.com/2017/11/20/hounds-of-love/
Pani powinna nagrać poradnik - jak spierdolić wizerunek firmy w minutę
Łukasz co dojebal, to wypuściłem telefonik hahahah pozdro sadole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów