Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstyd to być lewakiem
Dla Konfiarstwa i Prawactwa nawet walenie gruchy knurowi jest lepsze od lewactwa. Beka z obydwu stron.
Dla Konfiarstwa i Prawactwa nawet walenie gruchy knurowi jest lepsze od lewactwa. Beka z obydwu stron.
Walenie konia byle komu czy bele czemu najbliżej lewactwu więc nie pierdol...
Walenie konia byle komu czy bele czemu najbliżej lewactwu więc nie pierdol...
Ze specjalistą nie będę dyskutował. Wiesz najlepiej i wierzę ci na słowo.
Wstyd to być lewakiem
Wiadomo. Tylko marsze ONR i bolcowanie się z kolegami w dupsko po marszu to jedyne słuszne poglądy
BÓB, HOMAR, WŁOSZCZYZNA!!! Reeee
Ze specjalistą nie będę dyskutował. Wiesz najlepiej i wierzę ci na słowo.
To jest powszechna wiedza. Wszystko co nie hetero definiuje się lewicowo ale widzę przyszedłeś tu pierdolić jakieś bajki więc szkoda prądu
[ Dodano 2025-01-06, 21:35 ]
Wiadomo. Tylko marsze ONR i bolcowanie się z kolegami w dupsko po marszu to jedyne słuszne poglądy
BÓB, HOMAR, WŁOSZCZYZNA!!! Reeee
Zjebani są po każdej ze stron, po prostu was jest więcej
To jest powszechna wiedza. Wszystko co nie hetero definiuje się lewicowo ale widzę przyszedłeś tu pierdolić jakieś bajki więc szkoda prądu
Czyli poseł PiS Jan Kanthak który proponował facetowi w klubie "zrobienie laski" też jest lewakiem? Co się z tym Światem dzieje. Pół Pisu i Konfederacji to lewactwo zgodnie z tym tokiem rozumowania.
Dziękuję za ekspercki głos w sprawie.
Czyli poseł PiS Jan Kanthak który proponował facetowi w klubie "zrobienie laski" też jest lewakiem? Co się z tym Światem dzieje. Pół Pisu i Konfederacji to lewactwo zgodnie z tym tokiem rozumowania.
Dziękuję za ekspercki głos w sprawie.
Ludzie inteligentni wiedzą co to są wyjątki. Jeszcze napisz że prawica organizuje marsze lpg.
Nie mam czasu na dyskusję z kimś co pierdoli takie bzdury....
Mina pani przedszkolanki ,która docieka w przedszkolu o zawód mamusi, bezcenna...Ale w sumie to żaden wstyd, to uczciwa praca.Co innego jak matka byłaby posłanką PISiorów, to dopiero dramat się przyznać.
Jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby nawet na sadistiku wciskać wysrywy życiowe o polityce.
Mina pani przedszkolanki ,która docieka w przedszkolu o zawód mamusi, bezcenna...Ale w sumie to żaden wstyd, to uczciwa praca.Co innego jak matka byłaby posłanką PISiorów, to dopiero dramat się przyznać.
zamknij pizde umysłowy inwalido, i wypierdalaj z tym politycznym bełkotem na jakieś pedalskie forum.
zamknij pizde umysłowy inwalido, i wypierdalaj z tym politycznym bełkotem na jakieś pedalskie forum.
To miłe, że podzieliłeś się z nami tekstem, jakim wygania cię najebanego ze swojego barłogu stary pedał sponsor.Trzymaj się chłopie, nie daj sobą tak pomiatać na litość boską....😂
Ludzie inteligentni wiedzą co to są wyjątki. Jeszcze napisz że prawica organizuje marsze lpg.
Nie mam czasu na dyskusję z kimś co pierdoli takie bzdury....
W każdym komentarzu używasz słowa "pierdolić". Słaby kamuflaż.
Ludzie inteligentni nie piszą innym co "wiedzą" ludzie inteligentni.
Tertio. Bawcie się tam dobrze "wyjątki" z prawej strony.
Siostra wie, że ją filmujesz?
Przeciez oboje sa na ekranie, sextejp kreca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów