📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak mi kiedys samochód najechał na nogę, to przebiłem mu paznokciem oponę
Ten na końcu , hahahahahahah
Jak kurwa lecą cipy a przed imigrantami spierdalają albo dają się im dupczyć.
Policja bez pałek, pistoletów chyba też nawet bez gazu.
Nic dziwnego że Polscy kibice tak często wybierają Anglie na kraj do emigracji
Dawca powinien się martwić o wątrobę i nerki, a nie drzeć ryja.
Bo nogi to się kurwa w pojeździe trzyma, a nie na zewnątrz wystawia.
jak dla mnie motopizda kolejna. po pierwsze, nie wolno stawać między autami. powinien stanąć za a nie się pchać. Nie zachowal nalezytego odstępu od auta. Co to za kurwa wytłumaczenie, że puszczał rowerzystę? rowerzysta też powinien dostać mandat z tego samego powodu. Drze pizde, że kierowca auta ruszył bez powodu do przodu mimo czerwonego i najechał na niego. A chuj mu do tego, podjechał prosto swoim pasem. Ważne, że nie przejechał na czerwonym. Mógł równie dobrze chcieć zachować właściwy odstęp między autem z tyłu - i tak bym się tłumaczył. Po chuj mu debil zajeżdżał drogę tą pierdziawą? Wymusić odszkodowanie zapewne.
@Jaczuro
W UK mają inny Kodeks Drogowy i etykietę. Niech któryś z polskich emigrantów wypowie się jak to jest z motocyklami i stawaniem na światłach obok innych aut, ale tam chyba mogą.
Na filmikach bardzo często widziałem pod sygnalizatorami wydzielone miejsce dla rowerzystów i motocyklistów, by szybko i bezpiecznie mogli zjechać ze skrzyżowania jak skręcają. W PL możesz zobaczyć coś takiego w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu (skrzyżowanie Świętokrzyskiej z Nowym Światem).
Tutaj fotka:
Dlatego mógł puszczać rowerzystę do przodu.
Baba w Mercu zamiast patrzeć na światła poleciała w owczy pęd gdy zobaczyła kątem oka ruch i za to powinna dostać w pusty łeb.
W UK mają inny Kodeks Drogowy i etykietę. Niech któryś z polskich emigrantów wypowie się jak to jest z motocyklami i stawaniem na światłach obok innych aut, ale tam chyba mogą.
Na filmikach bardzo często widziałem pod sygnalizatorami wydzielone miejsce dla rowerzystów i motocyklistów, by szybko i bezpiecznie mogli zjechać ze skrzyżowania jak skręcają. W PL możesz zobaczyć coś takiego w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu (skrzyżowanie Świętokrzyskiej z Nowym Światem).
Tutaj fotka:
Dlatego mógł puszczać rowerzystę do przodu.
Baba w Mercu zamiast patrzeć na światła poleciała w owczy pęd gdy zobaczyła kątem oka ruch i za to powinna dostać w pusty łeb.
Maxi96 napisał/a:
Policja bez pałek, pistoletów chyba też nawet bez gazu.
a konkretnych sytuacjach przyjeżdża Armed Response (albo Armed Police) - tylko że jak już ci wjeżdżają, to nie ma pierdolenia jak w przypadku polskiej policji ... a sprzęt mają niejednokrotnie lepszy niż nasze SPAPy. Zwykłe Boby chodzą faktycznie bez broni, ale ... jakby chodzili z bronią, to tak, jakby u nas Straż Miejska również ją posiadała.
Zanim ktoś powie, że motocyklista nie powinien stać między autami itp, to najpierw niech się zapozna z angielskim kodeksem drogowym, który mówi, że dozwolony jest tzw "filtering", czyli omijanie motocyklem stojących w korkach samochodów jadąc z każdej ich strony itp., co w Polsce oczywiście dozwolone nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów