📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był podobny film:
http://www.sadistic.pl/ludzie-ptaki-vt27938.htm
Jednak nie zmienia to faktu że filmiki są wręcz dotkliwie wstrząsające. Pozytywnie jak najbardziej. Oglądajać tych gości czuję się jakbym żył na początku poprzedniego stulecia i ktoś by mi pokazał loty w kosmos. Dreszczyk emocji oraz słowa cisnące się na usta "To niemożliwe". Pełen podziw.
Będę wdzięczny jak ktoś napiszę co to za muzyka leci w tle.
http://www.sadistic.pl/ludzie-ptaki-vt27938.htm
Jednak nie zmienia to faktu że filmiki są wręcz dotkliwie wstrząsające. Pozytywnie jak najbardziej. Oglądajać tych gości czuję się jakbym żył na początku poprzedniego stulecia i ktoś by mi pokazał loty w kosmos. Dreszczyk emocji oraz słowa cisnące się na usta "To niemożliwe". Pełen podziw.
Będę wdzięczny jak ktoś napiszę co to za muzyka leci w tle.
Muzyka: Groove Addicts - Interstellar (Starcraft 2 Ghosts of the past trailer)
Filmik calkiem calkiem
Filmik calkiem calkiem
uwazaj bo stac Cie bedzie z oszczednosciami musialbys pracowac tak przez rok minimum aby sobie tak skakac pozniej...
Najedz się grzybów, będziesz miał podobny efekt i wyjdzie Ci taniej.
ten co leje przez nogawke to jest przywódca stada , leje przez nogawke zaznaczając teren i zostawiając ślad za którym leci reszta stada
00:46 "Dziś oberwę w dupkę a potem wezmę kredkę, dzisiaj bez promocji"... itd
Wytłumaczy mi ktoś jak to działa ? na jakiej zasadzie ? i po kiego chuja @vidros daj mnie link do strony tego czegoś;d
Lam3rZ napisał/a:
uwazaj bo stac Cie bedzie z oszczednosciami musialbys pracowac tak przez rok minimum aby sobie tak skakac pozniej...
No to zależy od oszczędności bo ceny takich kombinezonów zaczynają się od € 495 a za $ 1495 masz już konkretny, nie są to małe pieniądze ale szału też nie ma i doliczyć pewnie trzeba kursy spadochronowe a to już trochę drożej bo nie wydaje mi się aby bez takich papierów można było tak latać, pojęcia jakieś jednak trzeba mieć.
Filmik z lądowania dla zainteresowanych na hardzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów