18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
ksarteks 2019-10-06, 23:21 1
kolejne gówno CO TO MA BYĆ??? ja się pytam do jasnej ciasnej!! żeby mu chociaż nogę łapę łeb urwało to ja rozumiem ale takie cos
Zgłoś
mygyry 2019-10-06, 23:40 8
ksarteks napisał/a:

kolejne gówno CO TO MA BYĆ??? ja się pytam do jasnej ciasnej!! żeby mu chociaż nogę łapę łeb urwało to ja rozumiem ale takie cos

To może zrób jakiś domowy ładunek pirotechniczny i nas zaskocz świetnym nagraniem?
Zgłoś
r061071 2019-10-07, 0:37 3
teraz rozumiem dlaczego robią to zimą

forza nostra legge
Zgłoś
Putikonto 2019-10-07, 0:44
widziałem to. Tutaj do końca nie zostało to ujęte w filmie, ale mżecie mi uwierzyć, że poleciał naprawdę wysoko.
Zgłoś
gustav665 2019-10-07, 1:14
@up, pewnie kiedyś pracowałeś jako rosyjski przewodnik górski, latem wypływasz za krabami, ale teraz siedzisz w nowym jorku bo jestes na broadwayu?
Zgłoś
Nellum 2019-10-07, 3:14
dziś w radiu mówili (nie wiem ile w tym prawdy), że w Rosji spada spożycie alkoholu wspominali coś o jakiś 40%
Zgłoś
CbK 2019-10-07, 7:50
Wygląda na to, że skrzydło wyrzuciło go tylko w górę, a potem jebnął płasko w śnieg. Latem to byłby moment, kiedy podwoiłaby się liczba kości w czymś, co wcześniej byłoby ciałem.
Zgłoś
haloteam 2019-10-07, 8:14
to w Rosji ludzie umieriaja...??!
Zgłoś
panar3 2019-10-07, 9:55
I śmiechu było co niemiara...
Zgłoś
DonVictorioVittutis 2019-10-07, 12:39 2
Albo pech, albo spotkały się dwa cymbały.
Operator wyciągarki dał ciała i za wolno odpuszczał linę , albo lina o coś zahaczyła.
Paralotniarz jak widział co się dzieje zamiast odpuścić sterówki i wcisnąć speeda to jak małpa łapy w dół aż do przeciągnięcia skrzydła i zerwania liny.
Wyczep chyba też z linki stalowej
Ogólnie fajna partyzantka.
Brak komunikacji radiowej, wiatrowskazu i te wmarznięte opony na startowisku.
Czekam na dalsze materiały tej wesołej paczki amatorów.
Kiedyś musi w końcu przy takich startach nogą trafić w tę oponę i wyrwie mu nogę z dupy.
Kierownik glajta miał dużo szczęścia, że jego DHV 1-2 wyciągnęło go jakoś z opresji.

DonVictorioVittutis
Zgłoś
Byku35 2019-10-07, 13:48
Ale pierdolnoł hyhyhy
Zgłoś
petervonwolfen 2019-10-07, 21:53 2
DonVictorioVittutis napisał/a:

Albo pech, albo spotkały się dwa cymbały.
Operator wyciągarki dał ciała i za wolno odpuszczał linę , albo lina o coś zahaczyła.
Paralotniarz jak widział co się dzieje zamiast odpuścić sterówki i wcisnąć speeda to jak małpa łapy w dół aż do przeciągnięcia skrzydła i zerwania liny.
Wyczep chyba też z linki stalowej
Ogólnie fajna partyzantka.
Brak komunikacji radiowej, wiatrowskazu i te wmarznięte opony na startowisku.
Czekam na dalsze materiały tej wesołej paczki amatorów.
Kiedyś musi w końcu przy takich startach nogą trafić w tę oponę i wyrwie mu nogę z dupy.
Kierownik glajta miał dużo szczęścia, że jego DHV 1-2 wyciągnęło go jakoś z opresji.

Pierdu, pierdu...
To sztywny hol i jakieś matoły które nie mają pojęcia co robią. Krótka lina na sztywno i brak pomiaru siły holowania. W końcu lina pękła i przyjebał.
Miał farta że w miekkie. Nie ma dawno czegoś takiego jak Dhv 1-2 Nic go nie wyciągneło - zajebał komorami ponowo w glebę..
Ech panie fachowiec.....

FLY TO LIVE LIVE TO FLY
Zgłoś
lajka 2019-10-07, 23:23
w takim sam sposób pierdolnął mój znajomy, wpadli na taki zajbisty pomysł żeby paralotnie na linie za quada pociągnąć, mieli taki pierdolnik zbudowany który pod napreżeniem miał tą line odczepić taaaaaa taki chuj jak przypierdolił z ponad 10 metrów o glebę to myśleli "pisz Pan trup" a tu taki chuj jebany komados wstał ale zaraz z bomby do szpitala z nim, o dziwo jebanniec sobie nic nie załamał ale potłuczony był w chuj leżał z tydzien same krwiaki , morda wyglądała jakby Tayson napierdalał chwile czasu.

wrzose są sose
Zgłoś
DonVictorioVittutis 2019-10-08, 0:43 1
petervonwolfen napisał.

Pierdu, pierdu...
To sztywny hol i jakieś matoły które nie mają pojęcia co robią. Krótka lina na sztywno i brak pomiaru siły holowania. W końcu lina pękła i przyjebał.
Miał farta że w miekkie. Nie ma dawno czegoś takiego jak Dhv 1-2 Nic go nie wyciągneło - zajebał komorami ponowo w glebę..
Ech panie fachowiec.....

Pojechałeś mi po rajtach tak, że wytrzeźwiałem, założyłem okulary i obejrzałem to jeszcze raz.
Faktycznie nie ma abrolki.
Faktycznie nie ma wyczepu.
Faktycznie nie ma już klasyfikacji skrzydeł DHV
Jak w 1994 roku mówił mój instruktor.
Są dobrzy piloci paralotni
Są starzy piloci paralotni.
Ale nie ma dobrych, starych pilotów paralotni
Ja jestem ten stary co to już pierdzi w fotel, wszystko wie lepiej i nie zna się , ale chętnie się wypowie.
Pozdrawiam, stawiam piwko.
P.S Ale nie zwalił się na plecy tylko poszedł wahadłem. Brakło parę metrów i ślizgiem poszedłby dupą po śniegu
Jak znajdę film to wrzucę jak w trakcie holu tandemu przy silnym wietrze zatarło się łożysko i przestało ,,dawać linę "
Pani pasażerka dostała orgazmu, że tak super i chce jeszcze raz, a pilot łopatą do śniegu nawóz z gaci sprzątał.

DonVictorioVittutis
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów