Przepraszam za chujową jakość ale akurat nie było nikogo kto nagrywał czymś porządnym...
Przepraszam za chujową jakość ale akurat nie było nikogo kto nagrywał czymś porządnym...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz rację ale osobiście wolę skuter niż "ścigacza 50ccm", po skuterze kupię cbr 125 która ma mocy "akurat" i na niej nauczę się operować sprzęgłem przy jeździe na kole. nie jednokrotnie miałem okazję jeździć 120konną sześćsetą i nie sprawiało mi nic problemu, prócz tego, że po prostu jeździłem tym na dwóch kołach
Zapewniam cię, że na drogach publicznych miałem więcej sytuacji w których uniknąłem wypadku z winy kierowcy innego samochodu. A jazdę na kole trenuję tylko na zamkniętych placach
I Ty masz 22 lata?
I Ty masz 22 lata?
nie
Nie no zeby pierdolnal cie 100 kg plaskownik to raczej by polamal miednice + rozjebal kregoslup, wiec nie dramatyzuj i nie rob z siebie twardziela cipeczko hehe
spadł na mnie ciężar skutera (100kg) na płaskowniku o wymiarach 5x25cm. ale widzę że na sadisticu znajduję ekspertów w każdej dziedzinie - fizyce i medycynie również
Nie przeszkadzają mi jednoślady ale jak widzę gimbusa na skuterze na drodze to tak jakoś mam ochotę go przejechać
Dokładnie, motorynka, simson, ogar itp itd. Wszystko zamyka się w max 1000zł.
@autor
Kurwa, jesli ten skuter to chińczyk, to szkoda, że Cie nie zajebał. Jak można jeździć na tym gównie.
@autor
Kurwa, jesli ten skuter to chińczyk, to szkoda, że Cie nie zajebał. Jak można jeździć na tym gównie.
Japończyk z włoskim silnikiem - Yamaha Aerox
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.
Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.
Ten caly skuter wazy 100 kg, a cala waga nie poleciala na ciebie.
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.
Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.
po co mi f2 której moc bym ogarniał przez 2 lata i ogarnął bym zwykłe szybkie gumy? wiesz jak się ciężko nauczyć to wysprzęglać
a co do 100kg, jakbyś ten skuter na mnie położył (kiera na ziemi i płaskownik na moich plecach) to fakt, moze nie 100kg ale pamiętaj że on na mnie spadł, nie robię z siebie ofiary, bo za którymś razem to musiało się stać i tego nie żałuję - dlatego to tu wrzuciłem, myślałem że się spodoba materiał jak komuś coś zajebie ale widzę, że skutery są tak hejtowane, że lepiej było wrzucić my little pony...
To nie jest chiński kibel, tylko YAMAHA AEROX. Zapamiętajcie to sobie!
Waży 97km i najpierw poczytajcie trochę zamiast komentować.
Tak mi się śmiać z Was chce, wielcy znawcy na biegówkach.
To nie jest gówno, to jest YAMAHA Aerox, jeszcze raz powtarzam. Współczuję dzieciakom i znawcom bez znajomości.
Yamaha aerox, skuter - dobra. Ale nie to, co chiński.
Układ hamulcowy brembo, zawieszenie Paioli, silnik Minarelli na CIECZY a Wy pierdolicie, że to china...
oj ludzie ludzie... Gówno wiecie, a się odzywacie i kompromitujecie. Pierdolca dostaję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów