18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:52
Lot przez kierownicę
Pokahontaz • 2012-08-06, 20:55
Produkcja własna. Ja w roli głównej. Po tym jak dostałem stelażem który robi za "ogon" skutera, był krwiak i zwolnienie lekarskie na pół roku. Mniej więcej tak jakbyście dostali stukilogramowym płaskownikiem w plecy. Nie polecam

Przepraszam za chujową jakość ale akurat nie było nikogo kto nagrywał czymś porządnym...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twojastaraluz 2012-08-07, 14:21 32
Zgłoś
vestar 2012-08-07, 17:25 3
Nie no zeby pierdolnal cie 100 kg plaskownik to raczej by polamal miednice + rozjebal kregoslup, wiec nie dramatyzuj i nie rob z siebie twardziela cipeczko hehe
Zgłoś
Z................z 2012-08-07, 19:10 1
Pokahontaz napisał/a:

masz rację ale osobiście wolę skuter niż "ścigacza 50ccm", po skuterze kupię cbr 125 która ma mocy "akurat" i na niej nauczę się operować sprzęgłem przy jeździe na kole. nie jednokrotnie miałem okazję jeździć 120konną sześćsetą i nie sprawiało mi nic problemu, prócz tego, że po prostu jeździłem tym na dwóch kołach

Zapewniam cię, że na drogach publicznych miałem więcej sytuacji w których uniknąłem wypadku z winy kierowcy innego samochodu. A jazdę na kole trenuję tylko na zamkniętych placach

I Ty masz 22 lata?
Zgłoś
Pokahontaz 2012-08-07, 20:42
Джамал napisał/a:

I Ty masz 22 lata?

nie

vestar napisał/a:

Nie no zeby pierdolnal cie 100 kg plaskownik to raczej by polamal miednice + rozjebal kregoslup, wiec nie dramatyzuj i nie rob z siebie twardziela cipeczko hehe

spadł na mnie ciężar skutera (100kg) na płaskowniku o wymiarach 5x25cm. ale widzę że na sadisticu znajduję ekspertów w każdej dziedzinie - fizyce i medycynie również
Zgłoś
P................s 2012-08-07, 20:42
Gimkuter

Nie przeszkadzają mi jednoślady ale jak widzę gimbusa na skuterze na drodze to tak jakoś mam ochotę go przejechać
Zgłoś
T................h 2012-08-07, 20:48
jest jeszcze jedno wyjscie a nie tylko ścigacz 50ccm zawsze możesz kolego zaiwestować w niesmiertelnego Simsona enduro. Jak z kumplami mieliśmy po 14 lat to też takimi smigalismy
Zgłoś
adiemus36 2012-08-07, 20:51 1
@up
Dokładnie, motorynka, simson, ogar itp itd. Wszystko zamyka się w max 1000zł.

@autor
Kurwa, jesli ten skuter to chińczyk, to szkoda, że Cie nie zajebał. Jak można jeździć na tym gównie.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-08-07, 21:02
adiemus36 napisał/a:

@autor
Kurwa, jesli ten skuter to chińczyk, to szkoda, że Cie nie zajebał. Jak można jeździć na tym gównie.

Japończyk z włoskim silnikiem - Yamaha Aerox
Zgłoś
camar0 2012-08-07, 21:14
już zaraz sto kilo, może tona, po co wrzucać tu takie bzdety, na kwejka z tym
Zgłoś
Eth 2012-08-07, 21:23
Ten caly skuter wazy 100 kg, a cala waga nie poleciala na ciebie.
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.

Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-08-07, 21:29
Eth napisał/a:

Ten caly skuter wazy 100 kg, a cala waga nie poleciala na ciebie.
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.

Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.

po co mi f2 której moc bym ogarniał przez 2 lata i ogarnął bym zwykłe szybkie gumy? wiesz jak się ciężko nauczyć to wysprzęglać

a co do 100kg, jakbyś ten skuter na mnie położył (kiera na ziemi i płaskownik na moich plecach) to fakt, moze nie 100kg ale pamiętaj że on na mnie spadł, nie robię z siebie ofiary, bo za którymś razem to musiało się stać i tego nie żałuję - dlatego to tu wrzuciłem, myślałem że się spodoba materiał jak komuś coś zajebie ale widzę, że skutery są tak hejtowane, że lepiej było wrzucić my little pony...
Zgłoś
A................5 2012-08-07, 21:29
Specjalnie zrobiłem to konto, gdy zobaczyłem te beznadziejne komentarze.

To nie jest chiński kibel, tylko YAMAHA AEROX. Zapamiętajcie to sobie!
Waży 97km i najpierw poczytajcie trochę zamiast komentować.

Tak mi się śmiać z Was chce, wielcy znawcy na biegówkach.

To nie jest gówno, to jest YAMAHA Aerox, jeszcze raz powtarzam. Współczuję dzieciakom i znawcom bez znajomości.

Yamaha aerox, skuter - dobra. Ale nie to, co chiński.

Układ hamulcowy brembo, zawieszenie Paioli, silnik Minarelli na CIECZY a Wy pierdolicie, że to china...

oj ludzie ludzie... Gówno wiecie, a się odzywacie i kompromitujecie. Pierdolca dostaję.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-08-07, 21:39
heh spierdoliłeś w takiej pozie jak ministrant przed księdzem.
Zgłoś
INOGIEKSA 2012-08-07, 21:39 1
a co Wam przeszkadzają skutery? Ja jebie... Nie pieprzcie mi tu głupot, że ,,gimbusy'' na skuterkach stwarzają niebezpieczeństwo, bo ja jakoś gówno słyszałem. Zazwyczaj to na goscie na ścigaczach się wypierdzielają.
Zgłoś
A................5 2012-08-07, 21:41
Też użytkuję kibla, ale YAMAHĘ i każdego muszę na każdym kroku uczyć, że skoro skuter, to nie znaczy, że chiński. Koledzy w nowej szkole przekonali się o tym jeden po drugim. Wam też się przyda lekcja o tym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem