Daniel Bodin, Szwecja 2013
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Daniel Bodin, Szwecja 2013
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja mam wrażenie że coś mnie w życiu mija?
Za Szwecję (mój drugi kraj) to Ci mogę nawet tysiąc piw postawić no ale niestety... da się tylko jedno
No tak z kasą byłoby wiele więcej rzeczy do robienia =D
Wie ktoś może jaka to nutka?
@up
Myślę, że to jakaś piosenka Joe Bonamassy, ale pewny nie jestem.
Myślę, że to jakaś piosenka Joe Bonamassy, ale pewny nie jestem.
zawsze to się musi tak zaczynać? wstaje , ubiera się, pokazuje faka, zajebisty gość, robi klocka a potem dopierdala lot 200-300 metrów samochodem/skuterem/hulajnogą, pije redbulla, ludzie tańcza mu makarane i jest zajebisty.
@tadzik713
Tak, maja skocznie narciarskie, powinienes kojarzyc skocznie w Falun(chyba najbardziej znane szwedzkie skocznie). Jedna skocznia K115, z rekordem 130,5m, ustanowionym przez Mati Hautamäki. Druga skocznia K90, z rekordem 105m, ustanowionym przez Primoz Peterka. Kiedys odbywaly sie na nich skoki, byly tez w grze skoki narciarskie. Skocznia, na ktorej skacze ten osobnik znajduje sie w miejscowosci Örnskoldsvik, nazywa sie Paradiskullen, K90.
Tak, maja skocznie narciarskie, powinienes kojarzyc skocznie w Falun(chyba najbardziej znane szwedzkie skocznie). Jedna skocznia K115, z rekordem 130,5m, ustanowionym przez Mati Hautamäki. Druga skocznia K90, z rekordem 105m, ustanowionym przez Primoz Peterka. Kiedys odbywaly sie na nich skoki, byly tez w grze skoki narciarskie. Skocznia, na ktorej skacze ten osobnik znajduje sie w miejscowosci Örnskoldsvik, nazywa sie Paradiskullen, K90.
@niepozorny
Dokładnie kurwa, też mnie to denerwuje.. Nie można było po prostu zrobić filmiku 10 sekundowego jak skacze, a nie od razu hollywoodzką produkcje? Jebani hipsterzy i ich lustrzanki..
Dokładnie kurwa, też mnie to denerwuje.. Nie można było po prostu zrobić filmiku 10 sekundowego jak skacze, a nie od razu hollywoodzką produkcje? Jebani hipsterzy i ich lustrzanki..
Jaja ma większe niż Mount Everest...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów