📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najlepiej muza na pizde w słuchawkach a później zdzwiko że kurwa, nawet nie słyszała pisku opon. Dopiero zobaczyła auto 1m od niej niech zdycha. Chyba że słuchała marytniuka to można jej darować
romansja napisał/a:
Najlepiej muza na pizde w słuchawkach a później zdzwiko że kurwa, nawet nie słyszała pisku opon. Dopiero zobaczyła auto 1m od niej niech zdycha. Chyba że słuchała marytniuka to można jej darować
Ej, człowieku... Ty ślepy jesteś??? Przecież ten typ się wjebał na czerwonym na skrzyżowanie. To żeś zabłysnął
youzeck1984 napisał/a:
Ej, człowieku... Ty ślepy jesteś??? Przecież ten typ się wjebał na czerwonym na skrzyżowanie. To żeś zabłysnął
Nie wymagaj od niego zbyt wiele. Patrząc na jego komentarz to przepisy ruchu drogowego jeszcze przez wiele lat będą zagadką.
ekspertem nie jestem, ale laska raczej nie zawiniła, nawet jakby nie miała słuchawek to by nie uciekła . Kierowca nawalony w trzy dupy to oczywiste.
Eknen napisał/a:
ekspertem nie jestem, ale laska raczej nie zawiniła, nawet jakby nie miała słuchawek to by nie uciekła . Kierowca nawalony w trzy dupy to oczywiste.
Gdyby nie miała słuchawek to by właśnie siedziała w sklepie żeby je kupić. A widzisz gdzieś na tym skrzyżowaniu sklep?
....
No właśnie!
gdzie lecisz? na chwilę do kiosku
gdyby poczekal doslownie 10sek to by sie nic nie stalo a tak mandat zabrane prawko odszkodowanie dla swietlany lub wiezienie cyka blyat
Policja jak w Polsce. Kryminalistę pijącego piwo w parku zauważą z kilometra ale jak wypadek jest i pierdolnięcie na pół miasta to przechodzień musi ich oświecić.
no szkoda tych cycków
Kamerka pewnie droższa od auta . Wie ktoś jaki to model ? Kolega pyta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów