Sam latam na enduro ale ten to niezły kaskader, pozdrawiam tych normalnych, nie halmana i phrontch'a motofobów
Sam latam na enduro ale ten to niezły kaskader, pozdrawiam tych normalnych, nie halmana i phrontch'a motofobów
haha kamerzysta jakis debil koles leci w dol jest w polowie a ten sie go pyta w locie czy caly jest
To jeden z tych co mówi to co trzeba, a ni eto co myśli. Kujon stosunków społecznych.
Brawo dla kolegi ze spróbował, na tym polega taka jazda albo sie uda albo nie ( chociaz zawsze sie jest w 95% pewnym ze sie uda) Macie intro ze starej dobrej gry , a jak ktos twierdzi ze to motopizdeczki jakies niech sam sie kiedys przejedzie nawet te 20 n a godzine samemu i daje 99% ze zmieni zdanie i zamiast nowego kompa sobie motocykl kupi.
To motopizdeczki
Sławne Enduro Krzeszowice?
tych skurwysynów latających po okolicy to bym zapierdolił widłami..
tych skurwysynów latających po okolicy to bym zapierdolił widłami..
Tak jak ja ciebie oni ciebie, ale najpierw musial bys wyjsc z piwnicy
haha kamerzysta jakis debil koles leci w dol jest w polowie a ten sie go pyta w locie czy caly jest
pierdolisz, nie wazne co mówił ważne że nagrał ładnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów