Podrzucił go na stację.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Podrzucił go na stację.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Srebrnym samochodem wyprzedza na skrzyżowaniu, dziadu na rowerze wpierdala się bez rozglądania, pewnie wszyscy najebani. Ulice bez znaków drogowych. Ciekawe, gdzie to jest?
35i napisał/a:
Srebrnym samochodem wyprzedza na skrzyżowaniu, dziadu na rowerze wpierdala się bez rozglądania, pewnie wszyscy najebani. Ulice bez znaków drogowych. Ciekawe, gdzie to jest?
Dziadu na rowerze pewnie widział czerwonego, który miał skręcać to elo wleciał, srebrnemu się nie chciało hamować bo takim padłem to zanim znowu się znowu rozpędzi minie dwa tygodnie, to teraz se kurwa posiedzi, ale nie za kierownica.
tak jakby jeśli nie chcesz nikogo zabić nigdy to musisz w chuj uważać i mocno zwalniać przy jakichś skrzyżowaniach
a i tak jakiś wlezie
warto było by każdemu zapoznać się z zasadami ruchu drogowego, kolejowego, rowerowego, skuterowego, wodnego, powietrznego motochujkurwachuwieczegojeszczemotorowego
no wiecie, zaraz zaczną robić kostiumy jak w GTA jetpacki i będzie kurwa It`s Raining Man....
czyli będą się zderzać z helikopterami, dronami, samolotami, balonami, zeppelinami, rakietami i ze sobą nawzajem i spadać ...
a i tak jakiś wlezie
warto było by każdemu zapoznać się z zasadami ruchu drogowego, kolejowego, rowerowego, skuterowego, wodnego, powietrznego motochujkurwachuwieczegojeszczemotorowego
no wiecie, zaraz zaczną robić kostiumy jak w GTA jetpacki i będzie kurwa It`s Raining Man....
czyli będą się zderzać z helikopterami, dronami, samolotami, balonami, zeppelinami, rakietami i ze sobą nawzajem i spadać ...
Pie-sse napisał/a:
Dziadu na rowerze pewnie widział czerwonego, który miał skręcać to elo wleciał, srebrnemu się nie chciało hamować bo takim padłem to zanim znowu się znowu rozpędzi minie dwa tygodnie, to teraz se kurwa posiedzi, ale nie za kierownica.
Dokładnie tak. Obu go teraz w tej celi też tak jebnęli.
O curvah!
2/ Adres: Petra Karakaia St, 38, Kalush, Ivano-Frankivs'ka oblast, Ukraina, 77300
Na Google Maps zdjęcia z 2015 roku. Generalnie dziura na dziurze i nieczynne. Obecnie (co widać na nagraniu) stacja benzynowa w sieci VT Petroleum i ogarnięta okolica.
1/ GPS: 49°01'04.6"N 24°20'56.4"E
2/ Adres: Petra Karakaia St, 38, Kalush, Ivano-Frankivs'ka oblast, Ukraina, 77300
Na Google Maps zdjęcia z 2015 roku. Generalnie dziura na dziurze i nieczynne. Obecnie (co widać na nagraniu) stacja benzynowa w sieci VT Petroleum i ogarnięta okolica.
35i napisał/a:
A co cię tak dziwi skrzyżowanie bez znaków? Najbardziej podstawowy typ skrzyżowania - równorzędne. Pierwszeństwo miał nadjeżdżający z prawej strony rowerzysta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów