📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
WOJEWÓDZKI ZARZĄD PIECÓW KREMATORYJNYCH
W związku z tym że Ob. Krzysztof Kononowicz osiągnął już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka zgodnie z Polską Normą PN-93/A-18011 i stał się zbyteczny dla społeczeństwa i uciążliwy dla otoczenia w myśl ustawy 167/10 Prezesa Rady Ministrów z dnia 28.01.2001 r. zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr.27836. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr.4 celem poddania się sproszkowaniu.
Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się naładowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej.
Ob. winien zabrać że sobą:
- dowód osobisty
- wiązkę suchego chrustu
- koks lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała
- pojemnik na popiół (pudełko po landrynkach).
- 5.000 tys. na koszty manipulacyjne
Przed przybyciem należy:
- umyć nogi
- zostawić w domu protezę zębową
- pożegnać się z kolegami pijakami
Możliwość odwołania od niniejszego wezwania nie istnieje. Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania.
DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH
Alojzy Popiołek
W związku z tym że Ob. Krzysztof Kononowicz osiągnął już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka zgodnie z Polską Normą PN-93/A-18011 i stał się zbyteczny dla społeczeństwa i uciążliwy dla otoczenia w myśl ustawy 167/10 Prezesa Rady Ministrów z dnia 28.01.2001 r. zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr.27836. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu siedmiu dni od daty niniejszego wezwania przy piecu nr.4 celem poddania się sproszkowaniu.
Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione! Zabrania się naładowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej.
Ob. winien zabrać że sobą:
- dowód osobisty
- wiązkę suchego chrustu
- koks lub inny materiał palny w ilości 0,5 na jeden kg masy ciała
- pojemnik na popiół (pudełko po landrynkach).
- 5.000 tys. na koszty manipulacyjne
Przed przybyciem należy:
- umyć nogi
- zostawić w domu protezę zębową
- pożegnać się z kolegami pijakami
Możliwość odwołania od niniejszego wezwania nie istnieje. Sprawę należy traktować poważnie i z pełną świadomością konsekwencji, które zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku zignorowania wyżej wymienionego wezwania.
DYREKTOR KREMATORIUM I FABRYKI NAWOZÓW SZTUCZNYCH
Alojzy Popiołek
I will wear you like a condom.
Się śmiejecie. Kremacja kosztuje. A byłem, zwiedzałem krematorium i jest za co płacić
petru23 napisał/a:
Się śmiejecie. Kremacja kosztuje. A byłem, zwiedzałem krematorium i jest za co płacić
mam nadzieję, że w drodze do krematorium nikt nie zajeżdżał ci drogi
Co jak co, ale 2 tysiaki w kieszeni zostaną. Czy 4 ? nie wiem przez inflację.
A każdy będzie tego ewentualnie potrzebował -.-
A każdy będzie tego ewentualnie potrzebował -.-
wiem po moich starych i ich znajomych że czarny humor to dla nich codzienność. To sobie wybierali grób, to pomnik, to sposób pochówku. Ojciec w tradycyjnej prostej trumnie, matka chce być skremowana, bo brzydzi się robali. Ten pierwszy odszedł w grudniu, niby pragmatyzm, ale przynajmniej wiedziałem co robić...
Kriski napisał/a:
I co w tym takiego fascynującego? Sprawdźcie sobie ceny za tę "przyjemność"
ogień oczyszcza
Kriski napisał/a:
I co w tym takiego fascynującego? Sprawdźcie sobie ceny za tę "przyjemność"
ogień oczyszcza
Odbiór nagrody natychmiastowy.
Heheh
Heheh
Taka wygrana... Nic tylko się kurwa cieszyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów