📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Aż mnie zaciekawił kontekst tego rozpierdolu.
W pierwszych sekundach myślałem że to pan Grzesiu Braun wpadł z gaśnicą, ale zorientowałem się że to jednak nie to bo nigdzie nie ma Żydowskiej (tfu) Chanuki
Słabe, politycznie zjebane i nie pasujące do kontekstu trenuj dalej...na takie debilizmy ujemne piwa to jednak dobry pomysł, wszędzie lepianki z gówna a młody Brauna widzi, cebula jak huj
michu225 napisał/a:
Słabe, politycznie zjebane i nie pasujące do kontekstu trenuj dalej...na takie debilizmy ujemne piwa to jednak dobry pomysł, wszędzie lepianki z gówna a młody Brauna widzi, cebula jak huj
Czyli jeżeli pierwsze 2 sekundy przypomniały (Oczywiście mówię to przez pryzmat żartu) mi ten chwalebny czyn Polskiego patrioty to ja nie mam prawa o tym wspomnieć? No ty żeś chyba zwariował.
I jeszcze te lepianki... Nie nie, naprawdę nie zauważyłem... Dodam jeszcze że nie obraziłem przy tym żadnych uczuć politycznych oraz religijnych, oprócz żydowskich nazistów.
michu225 napisał/a:
Nie da się ukryć Braun ma większe jaja! Niż ty podczas skrobania szyby w aucie! Gdzie kurwisz na wszystko! Tak naprawdę do siebie!
Pimpekkurła napisał/a:
Nie da się ukryć Braun ma większe jaja! Niż ty podczas skrobania szyby w aucie! Gdzie kurwisz na wszystko! Tak naprawdę do siebie!
Nie krzycz dziecko mi obudzisz xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów