I jego atrakcje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I jego atrakcje
Z ta hołota nie ma się co cackać
rozumieją tylko język siły-jak w naturze
podobno skala agresji w USA jest nie do wyobrażenia dla przeciętnego mieszkańca homofobicznej, nietolerancyjnej i faszystowskiej Polski.
Negroid atakuje to nagrywają ale jak ochrona wali taserem żeby uspokoić małpy to ,,omaj gad omaj gad omaj gad"
Piwko dla policjanta, ładnie wyjaśnił zoo. Ja pierdolę codziennie po kilka filmików tu trafia, nawet kilkanaście gdzie czarni niszczą spokojnie życie białych, rozkładają na łopatki edukacje, biją uczniów, nauczycieli, robią burdy w restauracjach, barach, lotniskach, pociągach, odpierdala im na ulicach, a to przecież [te filmiki] to promil tego co dzieje się tak naprawdę. Życie w USA w miastach to serio musi być teraz koszmar.
ścieżka zdrowia obowiązkowa
Murzyn to cecha charakteru, nie kolor skóry...
Codziennie spotykam takich, a mieszkam w Polsce.
smc napisał/a:
Murzyn to cecha charakteru, nie kolor skóry...
słabo to świadczy o tobie ..w jakim getcie mieszkasz ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów