📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Interesujące jest to, że wszyscy mówią o końcu świata W grudniu 2012, a tu mówi się, że Majowie przewidują nowy ład i porządek. I faktem jest też to, że ostatnio pojawia się coraz więcej nowych odmian chorób, które dziesiątkują ludzi. Możliwe że chodzi tutaj o wspomniane w Filmie zmniejszenie ludności świata, nie koniecznie dzięki broniom palnym.
Jan3k600 napisał/a:
Interesujące jest to, że wszyscy mówią o końcu świata W grudniu 2012, a tu mówi się, że Majowie przewidują nowy ład i porządek.
Bo takowy nastąpi jak już ludzkość przestanie istnieć.
haha nie wiem czy ktos zauwazyl
5:36 - na wstędze pisze "Pokój", czyżby w NWO byli również polacy?
5:36 - na wstędze pisze "Pokój", czyżby w NWO byli również polacy?
Moim zdaniem cały ten 2012 ma posłużyć temu, by przygotować masy i pokazać im, że zagłada/kataklizm jest realny i wielce prawdopodobny. Jednak bardziej mi się wydaje, że zagrożenie przyjdzie nie ze strony natury, lecz człowieka a dokładniej wielkich tego świata pociągającyhc za sznurki. Na YouTube jest dużo więcej filmików o takiej tematyce, nie twierdze, że się z nimi wszystkimi zgadzam jednak uważam, że jest coś na rzeczy
@ up
Co do polaków to duża część polityków ma pochodzenie żydowskie...
Czy ktoś wie, że JP2 bywał na szczytach grup G10, G8 itd.. dziwne, bo raczej się o tym nie mówi.
Ciekawosta: Czy ktoś wie skąd Radosław Sikorski wziął pieniądze na swoją edukacje za granicą? Z tego co czytałem to również był wysłannikiem prasowym podczas konfliktu na bliskim wchodzie (niepamiętam dokładnie, którego), fakt jest taki: Kto wysyła młode niedoświadczone osoby na linie frontu? Z tego co wiem raczej wysyła się doświadczone osoby, z wieloletnim stażem. Jeszcze jedno, żona Min.Sikorskiego jest żydówka...dziwny zbieg okoliczności...mi się nasuwa jedno słowo-mosad?
@ up
Co do polaków to duża część polityków ma pochodzenie żydowskie...
Czy ktoś wie, że JP2 bywał na szczytach grup G10, G8 itd.. dziwne, bo raczej się o tym nie mówi.
Ciekawosta: Czy ktoś wie skąd Radosław Sikorski wziął pieniądze na swoją edukacje za granicą? Z tego co czytałem to również był wysłannikiem prasowym podczas konfliktu na bliskim wchodzie (niepamiętam dokładnie, którego), fakt jest taki: Kto wysyła młode niedoświadczone osoby na linie frontu? Z tego co wiem raczej wysyła się doświadczone osoby, z wieloletnim stażem. Jeszcze jedno, żona Min.Sikorskiego jest żydówka...dziwny zbieg okoliczności...mi się nasuwa jedno słowo-mosad?
simoni napisał/a:
...dziwny zbieg okoliczności...mi się nasuwa jedno słowo-mosad?
Sugerujesz że szpieguje dla kosmitów?
właśnie mi się coś przypomniało...
Kiedyś świadkowie jehowy przynieśli jedną ze swoich pojebanych książeczek. Zwykle ojciec i ja już od małolata przeganialiśmy ich spod drzwi, ale matka z grzeczności zawsze zabrała od nich jakieś gówno. Pamiętam, że był to rok 1994, a ja czytałem w zasadzie wszystko co wpadło mi w ręce. I co najlepsze, zapadło mi w pamięć, że cała ta książeczka zawierała bardzo mocno podobne motywy do tych malowideł, i takie same wypisane bzdury. Nowy porządek świata nadchodzi, przyjmij zbawienie, bla bla bla.
Kiedyś świadkowie jehowy przynieśli jedną ze swoich pojebanych książeczek. Zwykle ojciec i ja już od małolata przeganialiśmy ich spod drzwi, ale matka z grzeczności zawsze zabrała od nich jakieś gówno. Pamiętam, że był to rok 1994, a ja czytałem w zasadzie wszystko co wpadło mi w ręce. I co najlepsze, zapadło mi w pamięć, że cała ta książeczka zawierała bardzo mocno podobne motywy do tych malowideł, i takie same wypisane bzdury. Nowy porządek świata nadchodzi, przyjmij zbawienie, bla bla bla.
Bo ponoć Świadkowie Jehowy są częścią Masonerii. Ci tzw "Apostołowie" którzy chodzą po domach, któż nie słyszał pukania do drzwi, czy dzwonka. Ale spróbujcie przyuważyć, że oni coś tam notują w tych swoich księgach. Słyszałem, że mają zapisywać adres nazwiska, kto ich przyjął, kto odrzucił itd... Ale nie o tym.
Filmik jest naprawdę Ciekawy. A jeśli chodzi o Koniec Świata, moim zdaniem, chodzi o koniec świata jako takiego jaki istnieje dziś.
Filmik jest naprawdę Ciekawy. A jeśli chodzi o Koniec Świata, moim zdaniem, chodzi o koniec świata jako takiego jaki istnieje dziś.
roshformorg napisał/a:
Bo ponoć Świadkowie Jehowy są częścią Masonerii. Ci tzw "Apostołowie" którzy chodzą po domach, któż nie słyszał pukania do drzwi, czy dzwonka. Ale spróbujcie przyuważyć, że oni coś tam notują w tych swoich księgach. Słyszałem, że mają zapisywać adres nazwiska, kto ich przyjął, kto odrzucił itd... Ale nie o tym.
ja zawsze gazetki bralem, ale nie wpuszczalem do domu. Ciekawe co ze mna zrobia???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów