siema, chciałbym coś powiedziec. mianowicie prowadzę kolekturę lotto od roku i może mało wiem ale wydaje mi się ze w XXI wieku lotto robi w ch. ludzi jak mało kto. dlaczego? maja taki system ze nic im nie jest potrzebne! wygrane kupony, żadne raporty od sprzedających, wygrane zdrapki nic. wszystko jest w systemie który maja i który wszystko rozlicza i rejestruje, wysyła wiadomości miedzy tymi maszynkami co drukują kupony i ogólnie zarządza wszystkim. w ogóle oni potrzebują tylko dostępu do prądu do tych maszynek bo siec maja wbudowana i przezajebistą, serwis sprzętu w ciągu godziny itp itd.
ale nie o tym. gram sam, grają znajomi, rodzina, masa przypadkowych ludzi się przewija nikt nie wygrywa. jakieś drobne sumy. ludzie maja swoje numery jednak większośc chybił-trafił. wydaja mi sie że tak jak mój poprzednik napisał oni najpierw wybierają sobie "szóstkę" a dopiero później walą kupony wokół tej szóstki.
kupa kasy się zbiera a oni wypłacają połowę zebranej kasy wygranym czyli komuś kto się zgłosi z kuponem. druga połowa na szczytne cele czyli obsługę itp.
dobra też jest od niedawna działająca loteria liczbowa EKSTRA PENSJA czyli 20 lat po 5 tyś miesięcznie. na jedno losowanie nazbiera się 5mln a oni z procentu będą wypłacac co miesiąc te 5 000 szczęśliwcowi a forsa na kontach im zostanie.
NAJLEPSZA JEST JEDNAK LOTERIADA KRÓRĄ ZOSTAWIŁEM NA KONIEC!
OTÓŻ JEŻELI KTOŚ KUPI LOS ZA WIĘCEJ NIŻ 7ZŁ DOSTAJE LOTERIADĘ CZYLI KUPON Z KODEM DO ZAREJESTROWANIA W INTERNECIE BĄDŹ SMSEM ZA 2ZŁ I MOŻE WYGRA MINI COOPERA ALBO INNE PIERDOŁY. W TAMTYM I W TYM ROKU NAZBIERALIŚMY TYCH KUPONÓW W SETKACH I ZAREJESTROWALIŚMY NA STRONIE NIE BYŁO NIC WIEC NIE WRÓŻĘ ŻE JAK KTOŚ MA JEDEN KOD WYGRA SAMOCHÓD.
CAŁY TEN LOTTO JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUKAŃCY!!!!!!!!!!!!!!!!
CZEKAM NA INNE ZDANIA Z LUDZI WTAJEMNICZONYCH
POZDRAWIAM