Louis CK przedstawia własną wersję scenariusza, gdyby stwórca sprawdził jak tam jego trzódka sobie radzi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czyli, że Bóg to taki Gordon Ramsay? Bez sensu kurwa, robione dla ludzi z wodogłowiem od nadmiaru debilnych programów w tv...
ale pierdolenie, ni krzty sensu
- kurwa "śmiech"
- pierdole "śmiech"
- gówno "śmiech"
Poziom skeczu, komika jak i publiczności niesamowity.
- pierdole "śmiech"
- gówno "śmiech"
Poziom skeczu, komika jak i publiczności niesamowity.
też kiedys nad tym myslałem, ale ludziom do rozwoju potrzebny jest postęp a nie samo żarcie, a co za tym idzie rozwój technologii. Zarcia dla wszystkich juz od dawna wystarcza. Świat jest piękny, tylko ludzie chuje...
Za niedługo trzeba będzie Ahmeda Martwego Terrorystę wrzucić, bo prawie o nim zapomnimy
A mi się zajebiście podobało
Jak często w telewizji polskiej wypowiadane są słowa takie jak: kurwa, gówno, pierdole? Szczytem nietaktu jest powiedzieć 'dziwka" i uwaga! dwie perełki "SWAG" i "hajs"!
No kurwa bez kitu. A co do scenariusza skeczu to zajebisty, uwielbiam amerykański humor zamiast ciągle te same polskie kabarety pierdolące o polityce, o reprezentacji, o tym jak to ludzie w polsce są pojebani. Go fuck with that shit.
Jak często w telewizji polskiej wypowiadane są słowa takie jak: kurwa, gówno, pierdole? Szczytem nietaktu jest powiedzieć 'dziwka" i uwaga! dwie perełki "SWAG" i "hajs"!
No kurwa bez kitu. A co do scenariusza skeczu to zajebisty, uwielbiam amerykański humor zamiast ciągle te same polskie kabarety pierdolące o polityce, o reprezentacji, o tym jak to ludzie w polsce są pojebani. Go fuck with that shit.
wyszedł z zupełnie odwrotnego założenia niż powinien. skoro bóg dał ludziom ziemię, to mogą zrobić z nią co chcą. chcą wywiercić całą ropę z ziemi i spalić? spoko, w końcu bóg dał nam tę ropę. ekolodzy zachowują się jakby ziemia nie była ich. (no ale trzeba się było dojebać do chrześcijan to się dojebał)
jonek00
Bóg (nie ważne który) dał ludziom rozum i wolną wolę. Idąc twoim tokiem myślenia, mogą zrobić z nią co chcą, bez reperkusji za to. Więc dlaczego, jeżeli człowiek dokonując świadomego (podkreślam to słowo, świadomego wyboru że nie potrafi wierzyć w Boga ma iść do piekła? Żyje sobie normalnie, jest dobry, uczynny, pomaga innym ale nie wierzy w Boga. W ogóle. I zapierdala do piekła. Konkluzja? Twoja wiadomość jest nietrafna tak jak bliźniacza teza że człowiek może działać w zgodzie ze swoją wolną wolą.
Bóg (nie ważne który) dał ludziom rozum i wolną wolę. Idąc twoim tokiem myślenia, mogą zrobić z nią co chcą, bez reperkusji za to. Więc dlaczego, jeżeli człowiek dokonując świadomego (podkreślam to słowo, świadomego wyboru że nie potrafi wierzyć w Boga ma iść do piekła? Żyje sobie normalnie, jest dobry, uczynny, pomaga innym ale nie wierzy w Boga. W ogóle. I zapierdala do piekła. Konkluzja? Twoja wiadomość jest nietrafna tak jak bliźniacza teza że człowiek może działać w zgodzie ze swoją wolną wolą.
ehhh, smutno mi że jesteście kurwa z tej samej krwi co ja zrodzeni ...
nic kurwa innego nie potraficie pierdolone polaczki tylko narzekacie kurwa na wszystko, jakby wam kurwa auto za darmo dać to się kurwa nie ucieszy jeden z drugim tylko zaraz będzie "Myślsz że ja sam nie potrafie zarobić? a czemu takie chujowe? a czemu w najtańszej wersji?"
mam nadzieje że wszystkie narzekające cebule pozdychają z kijem w dupie...
nic kurwa innego nie potraficie pierdolone polaczki tylko narzekacie kurwa na wszystko, jakby wam kurwa auto za darmo dać to się kurwa nie ucieszy jeden z drugim tylko zaraz będzie "Myślsz że ja sam nie potrafie zarobić? a czemu takie chujowe? a czemu w najtańszej wersji?"
mam nadzieje że wszystkie narzekające cebule pozdychają z kijem w dupie...
@up
Jakbyś nie wiedział to tylko jedyne co można polakom zarzucić to to że dają sobie wmówić że tylko my mamy przywary.
np: Cecha narodowe Duńczyków to zawiść, normalne jest że sąsiad jednego popołudnia rozmawia z sąsiadem i potem idzie przed komputer wysłać donos do skarbówki bo tamten ma lepszy samochód.
Jakbyś nie wiedział to tylko jedyne co można polakom zarzucić to to że dają sobie wmówić że tylko my mamy przywary.
np: Cecha narodowe Duńczyków to zawiść, normalne jest że sąsiad jednego popołudnia rozmawia z sąsiadem i potem idzie przed komputer wysłać donos do skarbówki bo tamten ma lepszy samochód.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów