BuryRabarbar napisał/a:
nienawidze tego frajera wywyzsza sie nad wszystkimi a tak naprawde wali konia przed starymi murzynkami wiem bo bylem swiadkiem tego incydentu
Oglądałem jego kilka występów (Shameless, Hilarious, Chewed Up), oglądałem jego serial "Lucky Louie" oraz oglądam "Louie". Za chuja nie widziałem nigdzie, żeby się wywyższał. Powiem więcej mówi sam o sobie, że jest wstrętną osobą, że wygląda okropnie, że jego życie seksualne jest pełne chusteczek i wstydu. Jedynymi osobami, ponad które się wywyższa to idioci i pedały (nie mylić z gejami). Oczywiście trzeba wykpić to, że ktoś chce umieścić wszystkie swoje prywatne rzeczy u Apple'a, który wprowadza nieprzydatne "nowinki", za które trzeba płacić ciężki szmal. Wykorzystuje przy tym idiotów, którym na myśl o nowym iPhonie majtki spadają tak mocno na ziemię, że wywołują tsunami po drugiej stronie globu.
Jeżeli jednak coś przegapiłem w jego dokonaniach scenicznych to czekam z niecierpliwością na to, aż wyślesz mi linka albo cokolwiek do fragmentu wywiadu/artykułu/występu, w którym wywyższa się i wali konia przed starymi murzynkami. Jednak na moje oko to w dupie byłeś i gówno widziałeś i nic nie dostanę.