Według mnie Louis CK wszystko wyjaśnił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Jego skecze zazwyczaj są kompletnie zjebane ale ten jest świetny.
Życie polega na tym, że rodzice mają uczyć dzieci co mogą, a czego nie mogą robić, aby przeżyć i niech realizują swoje pasje jak chcą, a nie te jakie rodzice sobie zaplanowali dla nich. Dziś każdy każdego ma w dupie, wyścigi szczurów itp. Jak taki 20 latek ma znaleźć sens swojego życia jak rodzice go przez 20 lat wyręczali we wszystkim i podkładali wszystko pod mordę. Nikt nie chce być rolnikiem, za to każdy chce być bogaty jak Trump. Pieniądz, pieniądz każdy za tym goni bo jakiś chciwy kutas dając ci pracę chce cię wyzyskiwać na ile tylko pozwolisz sobie i to jest ta wolność, równość, inteligencja XXI wieku? OD urodzenia zostałeś przypisany do konkretnego ugrupowania: narodowości, religii i ekonomii. Jedyny wolny wybór jakim masz to i
Fucking A
Za Louis CK zawsze piwo.
A mogę sobie najpierw zwalić, a potem się powiesić?
Aaaale cienko. Widać że gościa coś boli w 20 latkach. Jakby zobaczył mnie to by mu chyba żyłka pękła że jeżdżę nową Panamerą gdzie ten dziad żeby na nią zarobić musiałby dać kilkadziesiąt takich kiepskich skeczów. Pfff....
Syn_Milionera oo masz bogatych rodziców, musisz być kimś...
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
AroGiant napisał/a:
Syn_Milionera oo masz bogatych rodziców, musisz być kimś...
Nie wiem jak Ty, ale skoro ma bogatych rodziców i załóżmy, że ci mają swoją firmę. To przykro mi bardzo, ale on ją odziedziczy, tak więc też będzie bogaty...
Bez edukacji, bez znojów życia... będzie kimś w stosunku do nas szaraczków
Problem z młodymi ludźmi jest taki,że przychodzą do pracy słyszą,że dostaną 1600 po 5 latach studiów bo nie mają żadnego doświadczenia i muszą się nauczyć no i zaczynają pracować, po 2 tyg się okazuję,że robią dosłownie to samo z tą samą odpowiedzialnością co inni pracownicy z większym stażem zarabiający 2-3x tyle a pracodawca jeszcze się dziwi,że nie chce się młodemu zapierdalać.Bo przecież on też jak zaczynał miał 1600zł, no tak miał, gdy minimalna krajowa to było 800zł a ceny w sklepach 3razy niższe...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów