📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze wybrzydza.
Myslalem, ze ma torbe na glowie
Udaję,że uzywam mocy,aby otworzyc automatyczne drziw..
Dobrze że u nas takich chujowych bab nie ma, bo znając moje jebane szczęście ten komiks był by o mnie.
konował napisał/a:
Dobrze że u nas takich chujowych bab nie ma
Tego jeszcze w 100% nie potwierdzono, aczkolwiek nie natknąłem się jeszcze na tego typu osobnika.
Ale facet zdaje się fiuta nie ma więc w w czym problem? W związku najważniejsze by się uzupełniać...
Turanic napisał/a:
Ale facet zdaje się fiuta nie ma więc w w czym problem? W związku najważniejsze by się uzupełniać...
Przyjrzyj się dobrze, facet jakiegoś tam frędzla między nogami ma, ale za te uzupełnianie w związku masz u mnie piwo.
Tak się już przyzwyczaiłem do widoku kobiet z kutasami na tym portalu, że na początku nie zaczaiłem o co chodzi..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów