📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten pasek ma pomóc czarnym szybciej uciekać z miejsca zdarzenia?
A może zamiast wymyślać debilne paski , powinni zacząć nosić spodnie jak ludzie...
A może zamiast wymyślać debilne paski , powinni zacząć nosić spodnie jak ludzie...
"A może zamiast wymyślać debilne paski , powinni zacząć nosić spodnie jak ludzie..." - to by wymagało nie bycia czarnym, także noł łej...
Całe gimnazjum kiedys tak lazilo, po co ta napinka skoro z nich tyle nakserowalismy.
Maksymalny udźwig: do 5 kg gówna w gaciach
W końcu jakiś sposób, dzięki któremu można zarobić na czarnych!
Już myślałem, że to jakieś szelki do szczelniejszego zamykania paczek w celu wyjebania czarnych gdzie ich miejsce...
A jeśli nie... to i tak czarnych na ten pasek nie stać !
A jeśli nie... to i tak czarnych na ten pasek nie stać !
1:08 "I Feel free now" bwahaha
nie bój nic, czarnuchu, pewnie niedługo to potrwa
nie bój nic, czarnuchu, pewnie niedługo to potrwa
Murzyn w czerwonej czapce rozjebał system...
@WariorOfAnal Po nicku i po Twoim komentarzu sądze, że masz jakieś złe wspomnienia.
Nigdy tego nie rozumiałem dlaczego hiphopciotki i te czarne i te białe (w sumie jeden chuj) zapierdalają z opuszczonymi, szerokimi pantalonami. No rozumiem tyle, że nadają się na jumę, co jak wiadomo powszechnie jest to konik czarnuchów, napchają ile wlezie i strzała na pustynię ale dlaczego tyle szczurów zapierdala w takich łachach tylko dlatego bo to może jest modne - nie wiem. Dziękuję za uwagę, idę się nakurwić i coś zbroić miłego.
kurwa ale kazdy jebany murzyn nosi ciuchy w jaskrawych kolorach czapki plecaki i nne pierdoly chyba po to zeby jak wchodza w cien tez ich bylo widac a tak naserio po chuj takie pasku jak juz to im obroze powinni zrobic jak za duza beda skakac to jeb i glowy nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów