📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To bylo tak oczywiste ze az mi nie szkoda wlascicielki za bycie imbecylem, nawet ja nie majac psa potrafie czytac ruchy i przewidywac zachowania, przeciez to widac od razu
Mądry pies. On rzucił się na czarnucha, a nie na hulajnogę. Czarny zapierdalał szybko, znaczy coś zajebał.
Chuj w człowieka, Chińczycy czy Hindusi uzupełnią. Psa szkoda. Tu chiński trend jest odwrotny.
popierdoliło was tam wyżej? stajecie w obronie smolucha na elektro hulajnodze? dla psiaka duża kość, piękny nokaut
pies mysliwego: dzik, dzik..dzik nakolkach
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Już chciałem pisać że właścicielka do ostrzału która nie ogarnia wychowania psa i tego że smycz jest potrzebna dopóki nie zobaczyłem że .... to smolasty jedzie ! a za tych homo-sapiens należy się solidna micha zarcia !
pazuzu napisał/a:
Pies do odstrzału a zaraz po nim właścicielka
Ale najpierw do odstrzału pedała co na pedalskiej hulajnodze jeździ.
vengo napisał/a:
Gównozbieraczka głupsza od swego sierściucha.
A ty pewnie wpierdalasz to gówno po psach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów