Kolejny film o łowcach szpachli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a potem na allegro : "silnik igła, nówka nie bity, chyba, że młotkiem w garażu."
krzywyogurek napisał/a:
a potem na allegro : "silnik igła, nówka nie bity, chyba, że młotkiem w garażu."
A kafelki w gratisie
Po co to zbijają?? Chcą nową warstwę nałożyć?? To niech jadą do castoramy i kupią paletę gładzi. Taniej im wyjdzie. Wszystkie elementy tylko uszkodzili...
Młotkiem walić potrafi... gorzej z obsługą smartfona i nagrywania filmów " na pionowo"
Generalnie żaden poważny koncern samochodowy o tym nie myśli ale bardzo dobrym pomysłem byłoby robienie karoserii z laminatu. Dlaczego nikt nie chce tego na dużą skalę? To proste! Tyle kasy zarabia się na produkowaniu zderzaków czy na lakierowaniu... A dla tych mniej ogarniających - można spokojnie wyprodukować laminat konkretnego koloru a kiedy się zarysuje po prostu polerujesz, jak pęknie albo jak zrobisz dziurę to przylepiasz łatę i potem bawisz się z wyrównywaniem, polerka i wygląda jak nówka. Generalnie świetne rozwiązanie z jedynym tylko minusem - laminat ciężko się łączy do części mechanicznych, a wibracje etc sprawiałyby że na łączeniach z metalową konstrukcją robiłyby się luzy. Laminat jednak jest tak tani i łatwy w obróbce, że i tak wychodziłby taniej niż lakierowanie czy klepanie.
Ważne, że lusterka są i będzie miał kierowca w co patrzeć.
Co się dziwić, S13 kupują głównie małolaty, które chcą "driftować" ląduje taki na słupie, a że ojciec da po dupie, to trzeba sprzedać. Sam szukałem S13 dwa lata, zanim natrafiłem na ideał w fabrycznym stanie, zapłaciłem za niego więcej, niż cena rynkowa, ale się opłaciło.
moze mi ktos wytlumaczyc co oni tam rozbijaja i czemu to takie smieszne? ze niby na blaszce samochodu jakiegos gipsu nakleili i pomalowali?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów