Jak to się mówi "Polak potrafi", ci panowie odkrywają przed nami kilka tajemnic, pokazywanego przez nich auta, które niewątpliwie było już kiedyś w rękach samozwańczego mistrza szpachli i kitu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowy, bezwypadkowy, jeżdżony tylko do kościoła. Właściciel płakał jak sprzedawał.
Cytat:
Nowy, bezwypadkowy, jeżdżony tylko do kościoła. Właściciel płakał jak sprzedawał.
To tam jest huj!
Najgorsze jest to, że ludzie kupują/jeżdżą takimi samochodami i doskonale zdają sobie z tego sprawę!
Poruszają się takim właśnie autem, często po poważnym dzwonku, dachowaniu lub co jeszcze gorsze poskładanym z kilku aut do kupy w jedno, które zostawia 4 ślady nie zdając sobie sprawy, że w razie nawet nie groźniej kolizji przy prędkości gdzie w nowym aucie człowiek wysiada o własnych siłach i jest nawet w stanie wezwać pomoc i ocenić straty, w radiu słychać o ofiarach śmiertelnych. Dlaczego tak jest?
A no dlatego, że Mietek ma znajomego w okręgowej stacji kontroli pojazdów, który za flaszkę załatwi przegląd i wszystko jest cacy!
Oczywiście cacy może i jest dla właściciela takiego rzęcha, ale stwarza on realne zagrożenie dla siebie i przede wszystkim dla chuja winnych innych użytkowników drogi.
Sova30 napisał/a:
Dlaczego tak jest?
A no dlatego, że Mietek ma znajomego w okręgowej stacji kontroli pojazdów, który za flaszkę załatwi przegląd i wszystko jest cacy!
To teraz powiedz mi jak facet na przeglądzie ma to sprawdzić ?
Po dobrym wspawaniu ćwiartki nie ma opcji, że domyślisz się że był składany z 2 samochodów.
Jak ktoś pomyśli przełoży brakujące szyby na takie z tego samego rocznika, a jak polak zobaczy ze wszystkie są oryginalne to dozna takiego szoku jakby złapał boga za nogi i kupuje w ciemno "bo niebity"
gdyby nie napierdalal mlotem i przecinakiem to wszystko by bylo git
lukaszq15 napisał/a:
Gdyby nie napierdalal mlotem i przecinakiem to wszystko by bylo kit.gdyby nie napierdalal mlotem i przecinakiem to wszystko by bylo git
Naprawiłem.
Najgorszy jest fakt, że zajebisty, polski artysta/rzemieślnik marnuje się w takiej chujowej robocie.
No wiecie, dach to element konstrukcyjny także albo kasacja, albo takie cóś. A co pisze Sova to prawda, chociaż mi kiedyś spadła zwrotnica z wahacza (nie orginalna śruba była zamontowana) no diagnosta by tego nie zauważył na pewno, ogólnie to wylądowałem na pasie obok bez koła hehe
hmmm , przyznam szczerze , że z chęcią bym oglądnął filmiki takich ludzi co odkrywają takie smaczki w różnych autach , powiem więcej to byłby nawet dobry program telewizyjny. .
Na miejscu tych co naprawiali to auto tzn lepili do kupy , nie wiem czy nie prościej byłoby pojechać na szrot i kupić cały dach z słupkami i go po prostu wspawać , bo ułożyć i wyprofilować taką ilość szpachli aby to wszystko pasowało to też ładna magia
Na miejscu tych co naprawiali to auto tzn lepili do kupy , nie wiem czy nie prościej byłoby pojechać na szrot i kupić cały dach z słupkami i go po prostu wspawać , bo ułożyć i wyprofilować taką ilość szpachli aby to wszystko pasowało to też ładna magia
A jak się kupuje autko to nie można sprawdzać magnesem?
Do kitu przecież przyciągać nie może.
Do kitu przecież przyciągać nie może.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów