Pokaż kotku co masz w środku. Kto zgadnie co to za samochód?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Już prędzej 106. 206 ma zjebane plastikowe listwy przy drzwiach na całej długości.
Chociaż z takimi naspawanymi klocami w dachu to może być równie dobrze jakiś model z Mad Maxa
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chociaż z takimi naspawanymi klocami w dachu to może być równie dobrze jakiś model z Mad Maxa
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
przecież widać ,że to wiata przystankowa była, tylko Janusz się postarał i zrobił
Noniesondze napisał/a:
Już prędzej 106. 206 ma zjebane plastikowe listwy przy drzwiach na całej długości.
106 ma blache w ocynku
Ciekawe czy sprawdzali miernikiem przy zakupue czy glowa tesciowej walac w maske
A polak kupi. Od Niemca niebity, pod kocem trzymany, właściciel lekarz do kościoła jeździł, 100000km przebiegu i utarguje 100 euro. I będzie dumny z siebie jaki to on cwany i sprytny.
o widzę kogoś szyberdach wkurwiał
W niedalekiej przyszłości, wszyscy będziemy się z tego śmiać. Gdy za paręnaście lat młody Niemiec będzie siedział za sterami wahadłowca kosmicznego by kolonizować inne planety, spojrzy ostatni raz z nostalgią na ziemię. Zapyta on sobie, czy na pewno wszystko zrobił, czy czegoś nie zapomniał. Ze wspomnień ułoży się mu wspaniały ciąg zdarzeń, dzięki któremu jest tym kim jest i tu gdzie jest. Wtedy wstąpi w niego niepewność; czy na pewno wszystko uczyniłem? Czy mogę z czystym sumieniem opuścić ziemię? W takich chwilach z niemieckiego nieba sam Wodan przemawia. "Bitte. Synu wielkich cesarzy i sprawców nowożytności, nie trać wiary. Z czystym sumieniem możesz opuścić ziemię, gdyż sprzedałeś samochód polakom, wojowniku. Niech pozwoli im wykopać ostatnią grudę węgla z ziemii." Amen.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów