co tu dużo mówić- słuchać!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten kabaret to dno kmn to klasa sama w sobie ale to gowno nie zasłóguje na miano kabaretu
Chujowe jak barszcz. Menele z mojej klatki są śmieszniejsi! Nie wrzucajcie takich gówien.
A tam kurwa nie potraficie ich docenić... są zajebiści ; d
Kwestia gustu, ja tam ich lubię. Ale po co wrzucać tu kabarety, do których każdy ma dostęp na 100 innych portalach? Tu kabarety.tworzymyhistorie.pl/ jest wystarczająco dużo takich rzeczy. Wrzucajcie coś, co ciężko znaleźć albo nie jest tak ogólnie znane, chyba o to chodzi nie?
@djoshin zasłóguje łoł 8 O
Ja uważam, że ten kabaret to kompletne gówno, wkurwiają mnie strasznie
Jakby zaprezentowali coś pomysłowego i ciekawego, a nie wkurwiali tym seplenieniem, to może nabyłbym umiejętność doceniania ich
A tak to po prostu na to nie zasługują.
Orkrist napisał/a:
A tam kurwa nie potraficie ich docenić... są zajebiści ; d
Jakby zaprezentowali coś pomysłowego i ciekawego, a nie wkurwiali tym seplenieniem, to może nabyłbym umiejętność doceniania ich
A tak to po prostu na to nie zasługują.
A kurwa przeczytałem stig, i se myśle będzie ciekawe a tu masz.......
KMN i Potem - najlepsze polskie kabarety. Świeżo, inteligentnie, z polotem.
może są chujowym kabaretem ale maja niezwykłe wręcz poczucie rytmu ich kawałek z love parad grany na rozjebanej pralce po prostu wymiata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów