📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie dziw się, że nic nie złowiłeś, jak jakieś dzieci grały i śpiewały Ci taką piosenkę...
Gdyby śpiewały "Wszystkie rybki mają Cipki sialalalalala, a karasie po kutasie sialalalalala", od razu byś złowił okaz życia:D
Gdyby śpiewały "Wszystkie rybki mają Cipki sialalalalala, a karasie po kutasie sialalalalala", od razu byś złowił okaz życia:D
Chyba musze sie wyprowadzić z tej pojebanej miejscowości....
Nie wiedzialem ze mamy tutaj takich debili
Nie wiedzialem ze mamy tutaj takich debili
Ale hardcore, ja jebie...
A jednak znalazły się spięte dupy i małe fiutki.
I to bez wchodzenia do lodowatej wody.
I to bez wchodzenia do lodowatej wody.
No jak ty w rzece górskiej chcesz łowić karpie sankami to nic dziwnego, że nie złowiłeś.
Masz piwo, bo jesteś zdrowo pierdolnięty. Pozytywnie.
Masz piwo, bo jesteś zdrowo pierdolnięty. Pozytywnie.
Selekcja naturalna...
Gościu widzę, że ruszyłeś na połów dzieciaków nie ryb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów