📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ochydnie smakuje, ale ryba to zawsze ryba. Jest co do ryja wlozyc.
Zawsze można wyrzucić kilka tysięcy piranii przy portach tam gdzie przypływa najwięcej uchodźców do europy i wywracać łodzie
Gdyby był męski to by łowił na siusiaka.
Breakdrowser napisał/a:
Ochydnie smakuje, ale ryba to zawsze ryba. Jest co do ryja wlozyc.
a probowales usmazyc?
MaratHS napisał/a:
Zawsze można wyrzucić kilka tysięcy piranii przy portach tam gdzie przypływa najwięcej uchodźców do europy i wywracać łodzie
widzę jeden problem, nie chodzi mi tu o problem moralny czy etyczny, w dupie mam też co lewicowcy i ruchy proimigracyjne o tym temacie sądzą, nie też będę moralizował o prawie ludzi do życia....no więc problem z Twoim planem polega na tym, że piranie są słodkowodne...
Niepotrzebnie tak daleko zarzuca. Za bardzo się wysila, utrudnia sobie.
nowynick napisał/a:
widzę jeden problem, nie chodzi mi tu o problem moralny czy etyczny, w dupie mam też co lewicowcy i ruchy proimigracyjne o tym temacie sądzą, nie też będę moralizował o prawie ludzi do życia....no więc problem z Twoim planem polega na tym, że piranie są słodkowodne...
A w dodatku żeby zaatakowała człowieka, trzeba mieć otwartą krwawiącą ranę. Jak nie wyczują krwi możesz sobie obok nich pływać i dawać im buzi.
Dreamer napisał/a:
A w dodatku żeby zaatakowała człowieka, trzeba mieć otwartą krwawiącą ranę. Jak nie wyczują krwi możesz sobie obok nich pływać i dawać im buzi.
To może zrobić basen przejściowy ze słodką wodą i każdego z nich delikatnie zaciąć ?
Problem rozwiązany .
jakie to proste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów