📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś szczur wodny zeżarł mu obiad.
radek225 napisał/a:
Linkę gołą łapą bierze, bez żadnych rękawiczek? Powodzenia.
Jaki delikatny sie znalaz...
dennissliwa napisał/a:
Jaki delikatny sie znalaz...
Delikatny . Nigdy nie łowiłem i nie mam zamiaru łowić, bo mnie to nie kręci. To są rany spowodowane żyłką wędkarską, a to dopiero wstęp do tego, co ona potrafi zrobić z ludzkimi kończynami, czy skórą.
radek225 napisał/a:
Delikatny . Nigdy nie łowiłem i nie mam zamiaru łowić, bo mnie to nie kręci. To są rany spowodowane żyłką wędkarską, a to dopiero wstęp do tego, co ona potrafi zrobić z ludzkimi kończynami, czy skórą.
Mam nadzieję, że jesz łapami i nie zbliżasz się do sztućców. Wiesz jakie rany może wywołać kontakt z nożem? To dopiero straszne rzeczy.
Szczur usłyszał język angielski i wolał się utopić w lodowatej wodzie...
KoniecZartow napisał/a:
Mam nadzieję, że jesz łapami i nie zbliżasz się do sztućców. Wiesz jakie rany może wywołać kontakt z nożem? To dopiero straszne rzeczy.
Mam nadzieję, że kiedyś żyłka wędkarska, na końcu której będzie dyndać się 50 kilogramowa ryba potnie cię, jak parmeńską. Gośc nie wie, czy na końcu jest kilogramowy szczur, czy kilkudziesięcio kilogramowa ryba. Nie łapie się naprężonej linki gołymi łapskami, podobnie jak tafli szkła, czy blachy.
Pytanie co tam robił ukrainiec?
Jebany szczur wodny (piżmak). Jebaniutki jak w nocy ryby łowiłem to mi wyjadał zanętę z wiadra, które było pod moim siedziskiem.
Wyczytałem że ten piżmak potrafi pod wodą wytrzymać nawet 12 minut. Ale skąd wie gdzie jest wyjście jak jest pod lodem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów