Gdzieś w USA
Gdzieś w USA
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas się podniecają tołpygą. Ach ta niemądra polska. Ponoć banderowcy wrzucają do stawów hodowlanych tołpygi a pstrągi wyławiają. Jawny atak na polską gospodarkę.
Ponoć wyłowione hajlują i popiskują "Slava Ukrajini!". Autentyk, od prawdziwego wędkarza słyszałem.
Mi banderowcy ukradli kota i podrzucili tołpygę. Na początku się nie zorientowałem, ale jak nie chciała jeść karmy z miski, to zacząłem się bliżej pr,ygladać i wszystko się wydało...
ty jest od zawsze taki debilem, czy po prostu wiecej fentylu ostatnio?
Ponoć wyłowione hajlują i popiskują "Slava Ukrajini!". Autentyk, od prawdziwego wędkarza słyszałem.
Napewno nie miał karty i papieru na połów w okręgu gdzie go widziałeś! Banderowcy łowią ryby na czarno.
[ Dodano 2024-07-06, 12:28 ]
ty jest od zawsze taki debilem, czy po prostu wiecej fentylu ostatnio?
„Fentanyl” jak coś tumanie, w ogóle idź na douczanie z Polaka! Po wakacjach w klasie zabłyśniesz.
Napewno nie miał karty i papieru na połów w okręgu gdzie go widziałeś! Banderowcy łowią ryby na czarno.
To był polski wędkarz z honorową legitymacją PZW, patriota prawdziwy, z Bogiem w sercu i "Rotą" na ustach, ty bluźnierco!
Tołpyga. Paskudztwo z Azji. Nawet do konsumpcji nadaje się trochę lepiej od słomy.
wiesz jak wygląda tołpyga ?
wiesz jak wygląda tołpyga ?
Tak sobie wpadłeś kocopoły klepać, czy dziury w dupie szukasz?
Co jak co, ale rednecki mają najbardziej zajebiste zabawy po chlaniu. Jak nie wyścigi kosiarek, strzelanie do ryb, to ruchanie się z rodziną.
Kolejność dowolna
Where you'r girlfriend is yo mama
w różnych regionach mają tam nawet zawody w tym kto więcej karpi zabije
U nas się podniecają tołpygą. Ach ta niemądra polska. Ponoć banderowcy wrzucają do stawów hodowlanych tołpygi a pstrągi wyławiają. Jawny atak na polską gospodarkę.
Za tym stoi naród na literę "rzet z kropką".
Za tym stoi naród na literę "rzet z kropką".
Zapewne ci straszni Rzymianie !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów