📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Gandalf napisał/a:
Ładnie mu lufę rozdęło zrobi obrzyna i dalej może strzelać
Jak na kreskówkach
Miał strzelbę, a teraz ma wycior do pieca.
Woda jest 833 razy gęstsza od powietrza i jak się wystrzeli z lufą w wodzie pocisk dostanie tyle razy większy opór co idzie wraz z większym ciśnieniem za pociskiem a tego lufa nie wytrzyma.
Dokładnie ! A nie jak kolega wyżej pisał że tylko namoczył lufe. Od samego namoczenia nic się nie stanie. Tak samo dzieje się gdy przyłoży się lufe do np. ziemi.
No i teraz z trójzębem Neptuna może polować w wodzie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Kiedyś w jednym z odcinków Pogromców Mitów obalali teorie "z bajek" że jak wsadzi sie palca do lufy to sie tak stanie, i obalili wkladając różne przedmioty co skutkowało w niektórych przypadkach jedynie pęknięciem lufy. A tu proszę, wystarczyło trochę wody.
Rastapimp napisał/a:
Kiedyś w jednym z odcinków Pogromców Mitów obalali teorie "z bajek" że jak wsadzi sie palca do lufy to sie tak stanie, i obalili wkladając różne przedmioty co skutkowało w niektórych przypadkach jedynie pęknięciem lufy. A tu proszę, wystarczyło trochę wody.
Na filmie doskonale widać, że to ryba wsadziła palca w lufę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów