Do 1:25 walka, potem wyciąganie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I po chuj to tutaj ?
niemały skurwiel @maszsziwe? poholuj kiedyś suma, a zobaczysz że to bardziej hard niż zdjęcia bab z kutasami.
Jakiś czas temu sam chciałem to wrzucić - niestety zobaczyłem, że już było. Ale szukam teraz i kurwa jednak NIE było.
Sam już nie wiem, kiedy chujowo szukałem.
Sam już nie wiem, kiedy chujowo szukałem.
Takie ryby w ogóle nadają się do jedzenia?
lajtowy napisał/a:
Takie ryby w ogóle nadają się do jedzenia?
Ni chuja. Tłuste i śmierdzą mułem. Dlatego zazwyczaj się je wypuszcza.
No i takie bydlaki to często dorosłe bądź stare okazy, których mięso się zwyczajnie nie je. Wg mnie to karp wersja hard jeśli mowa o "śmierdzeniu mułem"
W 1:55 myślałem, że mu się wgryzie w jajca. Ale by były jajca
i mu tętniak pękł i tyle się ryba nacieszył
Jak byście wiedzieli ile takich potworów u nas w PL pływa to byście bali się do wody w niektórych miejscach wchodzić
Sumki ponad 2m to nic nadzwyczajnego a hol takiego potwora jest lepszy od sexu! Wiem co mówię i mówię to z pełną premedytacją! (jak ktoś chce to proszę - wstawiajcie swoje komentarze samotni koniobijcy)
Od 2 lat łowie wyłącznie sumy, jest to moja pasja, której poświęcam każdą wolną chwile i prawie każdą złotówkę.
Filmik stary jak internet ale świetnie pokazuje profesjonalny hol takiej ryby. Czemu profesjonalny - bo szybki, szybko wyciąga się taką rybę, żeby w dobrej kondycji wypuścić ją z powrotem do wody bo wierzcie - takie mięso i w takiej ilości nadaje się tylko na kompost bo nawet psy czy koty tego nie chcą jeść.
A wiesz jakie fajne rzeczy idzie w środku znaleźć Kaczki, koty, psy, szczury i wszystko inne co zmieści się rybce do paszczy a taki sum potrafi złapać ofiarę ważącą 13% jego masy
Sumki ponad 2m to nic nadzwyczajnego a hol takiego potwora jest lepszy od sexu! Wiem co mówię i mówię to z pełną premedytacją! (jak ktoś chce to proszę - wstawiajcie swoje komentarze samotni koniobijcy)
Od 2 lat łowie wyłącznie sumy, jest to moja pasja, której poświęcam każdą wolną chwile i prawie każdą złotówkę.
Filmik stary jak internet ale świetnie pokazuje profesjonalny hol takiej ryby. Czemu profesjonalny - bo szybki, szybko wyciąga się taką rybę, żeby w dobrej kondycji wypuścić ją z powrotem do wody bo wierzcie - takie mięso i w takiej ilości nadaje się tylko na kompost bo nawet psy czy koty tego nie chcą jeść.
Bodziek93 napisał/a:
Niech mnie chuj, ja bym sie bał takiemu rece do japy wkładac.
A wiesz jakie fajne rzeczy idzie w środku znaleźć Kaczki, koty, psy, szczury i wszystko inne co zmieści się rybce do paszczy a taki sum potrafi złapać ofiarę ważącą 13% jego masy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów