18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Loża VIP-ów
c................r • 2013-09-04, 17:52
Żaden stadion na świecie nie ma takiej loży VIP-ów, jak prawdopodobnie stadion piłkarski polskiej IV ligi

zajebane z neta
Zgłoś
calasty 2013-09-04, 18:17
@up

od tego są piwa żeby stwierdzić czy się nadaje. Nie jesteś tu sam!

My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
Zgłoś
cveljan 2013-09-05, 11:08
taka loża jak cała nasza piłka kopana
Zgłoś
Cesarz93 2013-09-05, 15:11
skad wiesz ze to 4 liga?
Zgłoś
ParalitykDance 2013-09-05, 15:18 3
Cytat:

zajebane z neta

Srsly? Zajebane z neta i wrzucone do neta to tak jak ukradzione ze sklepu i odniesione do sklepu
Rozumiem podjebane z Kwejka i wrzucone na Sadistic, to już jakaś wymiana...
Zgłoś
Glugsti 2013-09-05, 15:19
dobrze, że oznaczyłeś tą lożę bo bym się nie skapnął o huj chodzi
Zgłoś
kaiel 2013-09-05, 15:24
haha
Opisz znaczenie olimpiad dla rozwoju architektury obiektów sportowych.

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
bartek107 2013-09-05, 15:42
Przecież to delegacja PZPN.
Zgłoś
dubler92 2013-09-05, 16:36 3
Raz byłem z dziewczyną na meczu podobnej ligi i rozwaliło mnie jak któryś kibic krzyknął "A NIECH cI WSZYSTKIE KROWY KURWA ZDECHNĄ!".
Zgłoś
Ingles 2013-09-05, 17:02 16
Kurwa, a ja im zazdroszczę.
Naprawdę.
Popracują w polu, bez ciśnień z szefem, bez wyścigu szczurów i spierdolonych korporacyjnych współpracowników.
Wrócą do domu z ogrodem, bez kredytu na 300 lat, bez stania w korkach.
Zjedzą smaczny, zdrowy obiad zrobiony z prawdziwych warzyw, a nie na sztucznych marchewkach z TESCO, czy innego hipermarketu.
Wieczorem wypiją z kolegami piwko pod sklepem, albo na takim meczu, bez oglądania się co 30 sekund za policją albo płacenia 9 zł za kufel w jakimś pedalskim pubie, gdzie gogusie siedzą 3 godziny nad jednym browarem czy kawą.
Wieczorem pójdą do domu, poruchają i rano do pewnej pracy, której nikt im nie zabierze, bez szefa, korków, kredytów.
A w weekendy pełen relaks u siebie na ranczo, albo gruba impreza...
Zazdroszczę im.
Zgłoś
narozny 2013-09-05, 17:30
to je z mojej wsi - parzęczewiu kościelne dolne
Zgłoś
ArmiA86 2013-09-05, 17:32 7
up: Taaaa....
Ja akurat mam porównanie, bo jestem ze wsi, a ładnych parę lat mieszkałem w dużych miastach. i to wcale tak różowo nie wygląda. Przede wszystkim na wsi nie ma czegoś takiego jak fajrant. Zawsze jest coś do zrobienia. Nawet, jak nie masz gospodarstwa rolnego, to i tak jest przesrane - koszenie trawy, grabienie liści itp. Do tego w zimie musisz odśnieżać nie tylko swoje podwórko, ale też chodnik przed nim, bo jak tego nie zrobisz a ktoś się wypierdoli, to wtedy ty płacisz odszkodowanie. W praktyce więc w zimie wstaje się o piątej rano żeby zdążyć odśnieżyć zanim bachory pójdą do szkoły. A jak mocno pada, to i cztery razy dziennie trzeba odśnieżać.
Do tego dochodzi problem z zakupami. Generalnie na wsi są zazwyczaj same spożywcze, z bardzo podstawowym towarem. Więc jak potrzebujesz czegoś bardziej wyszukanego, to musisz zapierdalać do najbliższego miasta. Jak nie daj Boże skończą Ci się wieczorem fajki, to musisz zapierdalać do miasta. Siedzisz na imprezie i braknie piwa? Do miasta.
No i nuda. Spokojne życie spokojnym życiem, ale ile można? Zazwyczaj na wsi jest jedna knajpa, a i to zazwyczaj straszna mordownia, i raz na ruski rok jakiś festyn czy coś takiego. Wszystko inne, chociażby wyjście z dziewczyną do kina - do miasta.
Nie wspomnę już o tym, że wszyscy wszystkich znają. Ma to swoje dobre strony - jak nie podpadniesz, to możesz iść najebany w cztery dupy o pierwszej w nocy i nikt ci nic nie zrobi. Ale bądź gotowy na to, że co byś nie zrobił, to inni będą to oceniać. Mi to akurat wisi bo opinię innych od dawna mam w rzyci, ale jak ktoś jest na obmowy i plotki wrażliwy, to może zwariować.
Oczywiście mieszkanie na wsi ma też swoje plusy, i to całkiem sporo - cisza i spokój, natura, przestrzeń itd., ale nie jest tak różowo jak to w Ranczu przedstawiają
Zgłoś
marcosmark 2013-09-05, 19:17 1
bartek107 napisał/a:

Przecież to delegacja PZPN.

PZPN nawet na taką nie zasługuje

ArmiA86 napisał/a:

Do tego w zimie musisz odśnieżać nie tylko swoje podwórko, ale też chodnik przed nim, bo jak tego nie zrobisz a ktoś się wypierdoli, to wtedy ty płacisz odszkodowanie.

Macie chodnik? Luksus. U mnie chodnik jest tylko w wiosce gdzie jest szkoła.
Za dzieciaka codziennie dojeżdżałem rowerem w chuj ruchliwą trasą którą TIRy jesienią zwoziły buraki do cukrowni. Wiec czasami trzeba było uciekać rowerem do rowu żeby taki cię nie zmiótł albo nie dostać burakiem w głowę bo przecież po co zabezpieczać ładunek plandekami.
Generalnie zgadzam się w pełni z ArmiA86. Jest ciężko. Nawet dla dzieciaka. Trochę taka darmowa i przymusowa siłownia ale procentuje w przyszłości. Mimo, że było ciężko i odechciewało się tego wszystkiego to nie zamieniłbym tego dzieciństwa na żadne inne.
Zgłoś
o................e 2013-09-05, 19:26
toszto łopatka się należy za wykopalisko jak to
Zgłoś
Lajonel 2013-09-05, 19:37
@Ingles: polemizowałbym ze stwierdzeniem, jakoby praca na roli jest bezstresowa. Otóż jeśli ziemia jest Twoim głównym lub jedynym źródłem utrzymania, to jesteś zdany głównie na pogodę, a to loteria. Poza tym (ale tu akurat ma się jakiś wpływ) trzeba się wstrzelić w rynek i wysiać to, co później pogonisz po korzystnej cenie w skupie. W tym roku na przykład wszyscy rzucili się na hurra na rzepak, który w zeszłym sezonie kosztował bodaj 2300 zł za tonę. Skutkiem tego wielu drobnych rolników z trudem wyjdzie na zero w skali całego roku, bo nastawiając się na solidny zysk zarobili ledwo po 1200-1400. A przy stratach nietrudno o zadłużenie się i podpadnięcie komornikowi. I to jest ta najgorsza część bycia rolnikiem - praca w tym zawodzie jest mocno loteryjna.

Wszystko powyższe oczywiście w dużym uproszczeniu, ceny rzuciłem orientacyjne, bo dokładnych nie pamiętam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów