📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najbardziej przerażająca była żona
Oglądałem, całkiem przyjemny
nesete napisał/a:
To najlepszy horror na świecie
może książka. film był do dupy, nawet Nicholson go nie ratuje.
Dla mnie beznadziejny horror, oglądałem kilka razy i ani razu nie potrafiłem się do niego przekonać, mimo wielu pozytywnych opinii.
Kubus11 napisał/a:
To jest niby horror? Po zwiastunie jakoś nie widać...
Mam te same odczucia...zdesperowany koleś szuka natchnienia do pisania a dzieciak potrzebuje ojca...i co w tym strasznego? Że w końcu się spotykają bo taki był scenariusz?
PozDro
-=r3=- napisał/a:
Że w końcu się spotykają bo taki był scenariusz?
scenariusz był trochę inny, ale nvm. polecam książkę, na kanwie której scenariusz powstał.
Książka zawsze lepsza
Film genialny, świetna gra Nicholsona a zwłaszcza te jego spojrzenie psychola:D
Narzekacze spodziewają się hektolitrów czerwonej farby i ton plastikowych flaków. To ich widocznie straszy, choć nie mam pojęcia jak.
Kubus11 napisał/a:
To jest niby horror? Po zwiastunie jakoś nie widać...
bo to nie jest prawdziwy zwiastun
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów