A słyszałeś o czymś takim jak uczciwa praca?
W tym kraju - nie. Tutaj się wyciska ludzi jak cytryny, a nie daje im uczciwą pracę.
Jakby musiał wyżywić rodzinę to by kradł chleb, albo jakąś żywność ze sklepu, albo coś innego z jakiegoś hipermarketu, a nie antene gościowi z auta -.- Zwykły skurwiel co podpierdala innym bo mu się kasy nie chce na to wydać. Upierdolić ręce do ramion bo jak do łokci to jeszcze coś zdoła podpierdolić. Dodatkowo zaszyć usta i obciąć stopy co by nie gadało i nie spierdalało za szybko.
Dziękuję, dobranoc.
No nie do końca. Kradnąc w markecie jest duże ryzyko wpadki - wszędzie są kamery, a ochroniarze dostają opierdol, jeśli nie mają ujęć. Każda kradzież w markecie to zababrana kartoteka na policji + mandaty, a jak zapierdolisz coś o wyższej wartości niż 250zł to sprawa zostaje skierowana do sądu.
A tutaj masz stojący sobie sprzęcior, który można bez problemu sprzedać, a ryzyko wpadki jest niewielkie. Szczególnie w przypadku takiej chujowej kamery, bo obraz jest taki, że byś gościa minął na ulicy i nie poznał, że to gość, który cię opierdolił...
przez takich debili jak ty w polsce jest tak chujowo. Gdyby ludze trzymali sie razem to juz dawno zrobiliby porzadek. Zamiast tego mamy ubogich Polakow okradajacych sie wzajemnie z ochlapow i wladze, okradajaca Polakow. rzygac sie chce.
Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.przez takich debili jak ty w polsce jest tak chujowo. Gdyby ludze trzymali sie razem to juz dawno zrobiliby porzadek. Zamiast tego mamy ubogich Polakow okradajacych sie wzajemnie z ochlapow i wladze, okradajaca Polakow. rzygac sie chce.
Słuchaj no, dzieciaczku. Jak nie potrafisz czytać, a słowo ''kontekst'' brzmi dla ciebie enigmatycznie to zamknij tą swoją internetową mordę i zajmij się waleniem konia to będziesz spokojniejszy.
Ja opisałem tylko suche fakty, nie pochwalam złodziejstwa ale jednocześnie nie oczerniam. Dlaczego ? A no dlatego, że w tym popierdolonym kraju nie warto być uczciwym. Uczciwość i chęć do pracy jest w tym kraju idealną pożywką dla pazernych. Poza tym złodziejstwo ma wiele postaci.
To, że twój ''pracodawca'' daje ci do podpisania umowę zlecenie, która powinna być umową o pracę to też perfidna kradzież i żerowanie na ludziach.
Gdyby ten naród potrafił się jednoczyć to byłoby świetnie, żyłoby nam się lepiej i mielibyśmy na kogo liczyć... Ale to utopia, bo nasz naród charakteryzuje chciwość, zawiść i brak odpowiedzialności.
W tym kraju - nie. Tutaj się wyciska ludzi jak cytryny, a nie daje im uczciwą pracę.
No nie do końca. Kradnąc w markecie jest duże ryzyko wpadki - wszędzie są kamery, a ochroniarze dostają opierdol, jeśli nie mają ujęć. Każda kradzież w markecie to zababrana kartoteka na policji + mandaty, a jak zapierdolisz coś o wyższej wartości niż 250zł to sprawa zostaje skierowana do sądu.
A tutaj masz stojący sobie sprzęcior, który można bez problemu sprzedać, a ryzyko wpadki jest niewielkie. Szczególnie w przypadku takiej chujowej kamery, bo obraz jest taki, że byś gościa minął na ulicy i nie poznał, że to gość, który cię opierdolił...
Jest takie niepisana reguła, że za kradzież chleba nie wzywa się policji. Widziałem jak głodny typek wszedł do piekarni i zaczął wpierdalać bułki (bo były najbliżej). Ekspedientka trochę pokrzyczała, ale na policje nie zadzwoniła, a nikt go nie łapał bo to głodny człowiek.
Jest takie niepisana reguła, że za kradzież chleba nie wzywa się policji.
W jakichś małych sklepach, w których właściciel stoi za kasą to może i tak. W markecie nie ma zmiłuj, bo za równo ochroniarze dostaną opierdol i ucięte ''wynagrodzenie'' jak i kierownicy zbiorą opierdol od swoich przełożonych. Korporacje i koncerny mają ludzi w dupie, liczy się tylko ich kasa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów