18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:32
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
🔥 Tato podał byś serwetkę - teraz popularne
RevolutionGFX 2013-05-01, 15:54
Bogusław Łęcina tam był!
Zgłoś
Lisuuu 2013-05-01, 16:03 7
kulkiry napisał/a:

Wie ktoś o co biega?

chodzi o to ze jak kreca kurkiem jednej umywalki to woda leci w obu, nie ma za co
Zgłoś
Carol 2013-05-01, 16:20 1
To eksperyment naukowy NASA, nie ma się co śmiać...
Zgłoś
toshiroo 2013-05-01, 16:21
W moim technikum w toalecie też był taki bajer, ale działał tylko z jednej strony.

Jak odkręciłem zimną wodę w kranie A to w kranie B też leciała, ale jak odkręciłem w kranie B zimną to w A nie leciała. ;D
Zgłoś
DiesIrae 2013-05-01, 16:23
A wode w kiblu spuszczają kurkiem od prysznica

You must die I alone am best
Zgłoś
mandel9 2013-05-01, 16:32 2
Za Lublin zawsze piwko
Zgłoś
wich3r 2013-05-01, 18:52
Za mało kurwa kurwa!! Jeszcze raz kurwa!
Zgłoś
fifif 2013-05-01, 19:44
lg0r napisał/a:

Spoko, w Gnieźnie w akademiku kumpel ma gorącą wodę w spłuczce. Gówno zawsze spłynie, nie trzeba szczotki do czyszczenia sracza używać.

Wszystko świetnie, ale jakbym ja miał ciepłą wodę w spłuczce to bym się o tym nie dowiedział pewnie... Skąd on to wie?
Zgłoś
T0B1 2013-05-01, 20:20 2
fifif napisał/a:

Wszystko świetnie, ale jakbym ja miał ciepłą wodę w spłuczce to bym się o tym nie dowiedział pewnie... Skąd on to wie?

Na szybko przychodzą mi 3 możliwe argumenty:
1. zależnie od ilości kamienia, wraz ze wzrostem temperatury wody będzie ona "bielsza" (tzn. mniej przejrzysta i właśnie taka trochę biała).
2. ciepła woda jeśli ma odpowiednio wysoką temperaturę będzie parować w zauważalny sposób w kontakcie z zimną porcelaną czy z czego tam robią kible.
3. chłop majstrował przy hydraulice więc wie jaka woda wlatuje do rezerwuaru.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Mystical user 2013-05-01, 20:23
Wydawało mi się, że w lustrze był murzyn

"Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie."

— Terry Pratchett
Piramidy
Zgłoś
Lukasz90 2013-05-01, 20:33
Fake czy nie? Ktoś z lublina może potwierdzić czy tak samo jest z waszymi kranami ?
Zgłoś
zwalikonik 2013-05-01, 20:39 2
fifif napisał/a:

Ehm... Zbiornik jest ciepły...?
Zgłoś
x01101011 2013-05-01, 20:47 1
Co do filmiku:

Odpowiedź jest prosta, jeśli instalację CWU (ciepła woda użytkowa) mamy pustą i otwarte oba kurki to ciśnienie ZW (zimnej wody) pcha ją w pierwszym kranie do wylewki (koniec kranu), a resztę wody w instalację CWU przez co na drugiej wylewce pojawia się także woda po odkręceniu jednego kurka. Żadna fuszera, normalna sprawa przy nienapełnionym i otwartym obiegu CWU. Także od siebie dodam że to gówno, a nie afera.

PS. Nie jestem hydraulikiem, ale znam podstawy tego zawodu.
Zgłoś
Koivu 2013-05-01, 23:25
x01101011 napisał/a:

Co do filmiku:

Odpowiedź jest prosta, jeśli instalację CWU (ciepła woda użytkowa) mamy pustą i otwarte oba kurki to ciśnienie ZW (zimnej wody) pcha ją w pierwszym kranie do wylewki (koniec kranu), a resztę wody w instalację CWU przez co na drugiej wylewce pojawia się także woda po odkręceniu jednego kurka. Żadna fuszera, normalna sprawa przy nienapełnionym i otwartym obiegu CWU. Także od siebie dodam że to gówno, a nie afera.

PS. Nie jestem hydraulikiem, ale znam podstawy tego zawodu.

Witamy Eksperta!
Zgłoś
sykespl 2013-05-02, 0:25
widzę u Was nawet krany potrafią łączyć szeregowo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów