📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
faza idzie i wypierdala kurwa! ot co!
tosz to jakiś talent robił!!
Szkoda że nie pokazali co się dzieje na ciepłej wodzie, na mój gust zimna woda przebija przez baterie i dla tego wypierdala drugą baterią. Oczywiście dla spełnienia takiej tezy obie głowice na ciepłej wodzie muszą być w pozycji odkreconej oraz instalacja ciepłej wody pozostawać niezasiloną.
Jeżeli to się dzieje w jakiś inny sposób to mózg rozjebany
Jeżeli to się dzieje w jakiś inny sposób to mózg rozjebany
I teraz wszyscy sadole z Lublina lecą sprawdzić co się stanie przy odkręconej ciepłej wodzie.
Ale ekstra widzicie w polsce zostali jeszcze jednak jakies fachury hydraulicy nie wszystko spierdolilo za granice
Spoko, w Gnieźnie w akademiku kumpel ma gorącą wodę w spłuczce. Gówno zawsze spłynie, nie trzeba szczotki do czyszczenia sracza używać.
i na koniec: "pokaż morde"
co za wieśniak.
i na koniec: "pokaż morde"
co za wieśniak.
Ja bym gdzieś ukrył ten materiał, bo jeszcze jakiś komisarz z UE się do niego dorwie i nałoży jakieś limity dla Polski pod względem maksymalnego zużycia woda na 1 mieszkańca :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów